Όλα μηδέν στο Περιστέρι

Από έναν βαθμό πήραν Ατρόμητος και Βέροια στο Περιστέρι, στην εξ αναβολής αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής, παρουσιάζοντας μέτριο θέαμα.

Α’ Ημίχρονο

Ο Ατρόμητος θέλησε να ελέγξει το ματς παίρνοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων, δεν κατάφερε σε κανένα σημείο του πρώτου ημιχρόνου ωστόσο να επιβάλει τον ρυθμό του, με αποτέλεσμα να φτάσει ελάχιστες φορές με αξιώσεις στην εστία του Καντιμοίρη. Συγκεκριμένα στο 28′ ο Παπάζογλου με σουτ στην κίνηση από πολύ πλάγια θέση σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι των φιλοξενούμενων και έχασε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ. Έτσι το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου 45λεπτου.

Β’ Ημίχρονο

Οι Περιστεριώτες με την έναρξη του δευτέρου μέρους προσπάθησαν και πάλι να κλείσουν τους φιλοξενούμενους στα καρέ τους και να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για κάποιο γκολ. Στο 54′ από πολύ καλή απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Φυτανίδη, η μπάλα πέρασε μόλις άουτ, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Πίτου Γκαρσία βρέθηκε στην περιοχή, αλλά από κοντινή πλάγια θέση σούταρε άουτ.

Τα λεπτά κύλησαν, οι δύο αντίπαλοι δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα και το 0-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος.

Η σφυρίχτρα

Δεν υπήρξε κάποια φάση για την οποία έπρεπε να αναλάβει δράση ο Παπαπέτρου. Το παιχνίδι κύλησε ομαλά για τον ίδιο.

Έτσι κρίθηκε

Ο Ατρόμητος δεν στάθηκε στο ύψος των απαιτήσεων. Δεν εκμεταλλεύτηκε την έδρα του και επέτρεψε στη Βέροια να φέρει το ματς στα μέτρα της και να δραπετεύσει αλώβητη από το Περιστέρι.

Παίκτης από «χρυσάφι»

Δεν υπήρξε κάποιος που να ξέφυγε από τη γενικότερη μετριότητα των γηπεδούχων, ενώ από πλευράς φιλοξενούμενων τα πάντα λειτούργησαν αρμονικά ανασταλτικά.

Οι συνθέσεις:

Ατρόμητος: Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Κοντοές, Ούμπιντες, Αγκουαζί, Πίτου Γκαρσία, Καραμάνος, Ναπολεόνι, Παπάζογλου.

Βέροια: Καντιμοίρης, Αμαραντίδης, Καλί, Όστοϊτς, Βέρτζος, Μπατιόν, Βάσκεθ, Μπαργκάν, Μπεν, Εσπάρθα, Κάμπορα.

Σχετικά άρθρα