Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Αποκαλυπτικό: Η μαύρη επιχείρηση εξαγοράς βουλευτών
Αποκαλυπτικό: Η μαύρη επιχείρηση εξαγοράς βουλευτών  thumbnail

Αποκαλυπτικό: Η μαύρη επιχείρηση εξαγοράς βουλευτών

Συνεργασία ΕΥΠ, ΣΔΟΕ, ξένων Μυστικών Υπηρεσιών και κρατικοδίαιτων νταβατζήδων


Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται μια γιγαντιαία επιχείρηση των παρακρατικών μηχανισμών που βρίσκονται όλες στην υπηρεσία του συστήματος σε συνεργασία με ντόπια και ξένα παράκεντρα εξουσίας για την εξαγορά όσο πιο πολλών βουλευτών μπορούν και τη χειραγώγηση των πολιτικών εξελίξεων.


Στη μαύρη αυτή επιχείρηση παίρνουν μέρος ελεγχόμενα κλιμάκια της ΕΥΠ και του ΣΔΟΕ, ξένες Μυστικές Υπηρεσίες και βεβαίως οι κρατικοδίαιτοι νταβατζήδες, οι οποίοι πρωτοστατούν χρόνια τώρα στη λεηλασία του δημόσιου χρήματος, έχοντας εξασφαλίσει το μονοπώλιο στις κρατικές προμήθειες και τα μεγάλα δημόσια έργα.
Το σκοτεινό σχέδιο για την αποστασία βουλευτών συντονίζεται από έμπειρα στελέχη, τα οποία συγκεντρώνουν το υλικό των υπηρεσιών και στη συνέχεια επιχειρούν να εκβιάσουν ή να εξαγοράσουν βουλευτές.


Στην κατεύθυνση αυτή ελέγχονται και παρακολουθούνται όλοι οι τραπεζικοί λογαριασμοί στην Ελλάδα και το εξωτερικό που διαθέτουν βουλευτές και συγγενικά τους πρόσωπα. Καταγράφονται επίσης περιουσιακά στοιχεία για να διασταυρωθούν με τις δηλώσεις του πόθεν έσχες.


Η έρευνα έχει στόχο να εντοπίσει παρανομίες ή παρατυπίες από την πλευρά βουλευτών, για να μπορέσουν στη συνέχεια να τους θέσουν σε καθεστώς πολιτικής ομηρίας, θέτοντας το δίλημμά ή ψηφίζεις για Πρόεδρο ή πηγαίνεις στον εισαγγελέα! Μέχρι τώρα η πρακτική αυτή απέδωσε, αφού τρεις βουλευτές είναι ανοιχτοί σε υποθέσεις που σχετίζονται με αδικήματα φοροδιαφυγής και οι οποίοι θεωρούνται οι πλέον σίγουροι στην κρίσιμη ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου.


Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται και η ΕΥΠ, η οποία παρακολουθεί μαζικά βουλευτές, παράγοντες της δημόσιας ζωής, εκδότες και δημοσιογράφους. Με διάφορα κόλπα που έχουν θέσει σε εφαρμογή στην Κατεχάκη, έχουν καταφέρει να βρίσκονται σε ανοικτή ακρόαση με ολόκληρο το σύστημα, αφού δεν υπάρχει κινητό τηλέφωνο το οποίο να μην μπορεί να παρακολουθηθεί. Ακόμα και εκδότες φιλικών προς την κυβέρνηση εφημερίδων, παρακολουθούνται από τους παρακρατικούς μηχανισμούς της Κατεχάκη που έχουν καταργήσει κάθε έννοια νομιμότητας και μετέτρεψαν την ΕΥΠ σε παραμάγαζο Μαυρίκηδων. Το σκάνδαλο με τις υποκλοπές της ΕΥΠ που χρησιμοποιεί ως πρόσχημα για τις παρακολουθήσεις ανώνυμες καταγγελίες, αναμένεται να πάρει εκρηκτικές διαστάσεις με αποκαλύψεις – φωτιά, οι οποίες εκθέτουν και κορυφαία κυβερνητικά στελέχη. Δεν αποκλείεται οι αποκαλύψεις να οδηγήσουν στην άσκηση ποινικών διώξεων από τη Δικαιοσύνη σε ολόκληρο το μαύρο κύκλωμα της Κατεχάκη. Στην κατεύθυνση αυτή, σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται σύντομα να γίνουν αποκαλύψεις και στη Βουλή, αφού στοιχεία – φωτιά που τεκμηριώνουν το σκάνδαλο βρίσκονται ήδη στα χέρια κορυφαίων στελεχών της αντιπολίτευσης.


Στο σκοτεινό δίκτυο που οργανώνει την αποστασία, συμμετέχουν και ξένες μυστικές υπηρεσίες, οι οποίες τροφοδοτούν με υλικό κυρίως λογαριασμούς σε τράπεζες του εξωτερικού, ενώ αναλαμβάνουν και άλλες δραστηριότητες που σχετίζονται πάντα με την αναζήτηση εκβιαστικού υλικού για βουλευτές και άλλα πρόσωπα της δημόσιας ζωής. Στη μαύρη επιχείρηση για την εξαγορά βουλευτών, συμμετέχουν και οι γνωστοί εγχώριοι κρατικοδίαιτοι νταβατζήδες, οι οποίοι παίζουν το ρόλο αναδόχου για κάποιους βουλευτές, στους οποίους υπόσχονται βοήθεια για επανεκλογή, επικοινωνιακή στήριξη από κανάλια και εφημερίδες, καθώς και… οικονομική στήριξη! Το σχέδιο προβλέπει ότι αν δέκα ισχυροί οικονομικοί παράγοντες γίνουν ανάδοχοι σε αντίστοιχο αριθμό βουλευτών, τότε δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα για να βρεθούν οι 180 που απαιτούνται για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας. Γιαυτό ο Αλέξης Τσίπρας κατήγγειλε στη συνέντευξη που έδωσε στο ΣΚΑΪ ανοιχτά τα σχέδια αποστασίας και πολιτικής ανωμαλίας, που απεργάζονται ορισμένα παράκεντρα εξουσίας. Είναι σίγουρο ότι οι καταγγελίες σύντομα θα πάρουν συγκεκριμένη μορφή, ενώ ο ίδιος ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα ξεκινήσει έναν ανένδοτο αγώνα διάρκειας, με στόχο τη συντριβή του σύγχρονου παρακράτους που επιχειρεί να χειραγωγήσει τις πολιτικές εξελίξεις.


Εν τω μεταξύ, έγινε γνωστό ότι βουλευτές, εκδότες, δημοσιογράφοι και οικονομικοί παράγοντες, κυκλοφορούν με κινητά τηλέφωνα που ανήκουν σε πακιστανούς και άλλους μετανάστες, για να μη μπορούν να εντοπιστούν.
Επίσης τηλέφωνα πακιστανών χρησιμοποιούν και διάφορες μαφίες της Αθήνας για να παραπλανούν την αστυνομία.


Kontranews.gr 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X