Νίκη για τη δεύτερη θέση

Δύσκολη αποστολή έχει απόψε ο Παναθηναϊκός στην Κωνσταντινούπολη κόντρα στην Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ για την 8η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς ζήτησε προσοχή από τους παίκτες του, αφού το ματς αυτό είναι εντελώς διαφορετικό από εκείνο του πρώτου γύρου, που κέρδισαν εύκολα με 91-73, καθώς η τουρκική ομάδα έχει βελτιωθεί αισθητά. 
Οι «πράσινοι» εξασφάλισαν την πρόκριση στη φάση των «16» με τη νίκη επί της Μπάγερν Μονάχου την περασμένη Παρασκευή, και θα ήθελαν να κερδίσουν ξανά των πρώην προπονητή τους, Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς. Το έργο του πρωταθλητή Ελλάδας δυσκολεύει περισσότερο αφού ο Μαυροκεφαλίδης δεν θα ενισχύσει την προσπάθεια των συμπαικτών του λόγω τραυματισμού, ενώ και η συμμετοχή του Μπατίστα είναι αμφίβολη, καθώς ο Ουρουγουανός σέντερ δεν προπονήθηκε χθες, λόγω του γνωστού προβλήματος που αντιμετωπίζει στη γάμπα.
Οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν πρόβλημα στους ψηλούς, λοιπόν, κι ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, που πέρασε χθες μια βόλτα από το ξενοδοχείο για να δει την παλιά «αγάπη» του, είναι βέβαιο ότι θα προσπαθήσει να το εκμεταλλευτεί ανάλογα.
Το πρόγραμμα:1ος ΟΜΙΛΟΣ

Νίζνι Νόβγκοροντ-Ρεάλ Μαδρίτης 
Σάσαρι-Ούνιξ Καζάν 
Ζαλγκίρις Κάουνας-Αναντολού Εφές

2ος ΟΜΙΛΟΣ

Λιμόζ-Μάλαγα 
Μακάμπι Τελ Αβίβ-Άλμπα Βερολίνου
ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Τσεντεβίτα 

3ος ΟΜΙΛΟΣ

Αρμάνι Μιλάνο-Μπάγερν Μονάχου 83-81
Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ-Παναθηναϊκός
Τούροβ Ζγκόρζελετς-Μπαρτσελόνα 5/12

4ος ΟΜΙΛΟΣ

Γαλατάσαραϊ-Λαμποράλ Κούτσα 5/12
Ολυμπιακός-Νεπτούνας Κλαϊπέντα 5/12
Βαλένθια-Ερυθρός Αστέρας 5/12

Σχετικά άρθρα