Το ενδιαφέρον στο Αγρίνιο

Με τρία παιχνίδια ολοκληρώνεται το πρόγραμμα της εμβόλιμης 6ης αγωνιστικής της Superleague . Το ενδιαφέρον κεντρίζει το ματς στο Αγρίνιο, ανάμεσα σε Παναιτωλικό και Παναθηναϊκό. 

Η χθεσινή ήττα του Ολυμπιακού από τον ΠΑΟΚ δίνει στον Παναθηναϊκό μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να πλησιάσει τους «ερυθρόλευκους» στη δεύτερη θέση στον ένα βαθμό.

Ο αγώνας θα είναι δύσκολος για τους παίκτες του Γιάννη Αναστασίου, καθώς το συγκρότημα του Μάκη Χάβου έχει πολύ καλό και ανταγωνιστικό σύνολο, ενώ εντός έδρας έχει χάσει μόνο από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ.

Από τον Παναθηναϊκό θα απουσιάσουν οι Ατζαγκούν και Πράνιτς, ενώ οι γηπεδούχοι δεν θα έχουν στη διάθεσή τους Μορένο και Θεοδωρίδη.

Την ίδια ώρα (17:15) θα ξεκινήσει στο Βόλο η συνάντηση της ουραγού Νίκης με τον εντυπωσιακό Αστέρα Τρίπολης, που χρειάζεται μόνο τους τρεις βαθμούς για να ικανοποιήσει τις μεγαλεπήβολες βλέψεις του, μετά τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Γιουρόπα Λιγκ.

Η αυλαία της αγωνιστικής θα κλείσει με το ντέρμπι του Ηρακλείου. Ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Εργοτέλη στο «Θ. Βαρδινογιάννης» σε παιχνίδι όπου και οι δύο ομάδες χρειάζονται τους βαθμούς, καθώς οι φιλοξενούμενοι είναι προτελευταίοι με 6 και η ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο έχει 10 και βρίσκεται πλησίον της ζώνης του υποβιβασμού.

Το πρόγραμμα:

17:15 Παναιτωλικός-Παναθηναϊκός

17:15 Νίκη Βόλου-Αστέρας Τρίπολης

19:30 ΟΦΗ-Εργοτέλης

Σχετικά άρθρα