Αρχική / Ειδικοί / Διαιτολόγοι / Κωνσταντίνα Παπαδημητρίου
Κωνσταντίνα Παπαδημητρίου  thumbnail

Κωνσταντίνα Παπαδημητρίου

Κωνσταντίνα Παπαδημητρίου 


Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, MSc


Η Κωνσταντίνα Παπαδημητρίου σπούδασε διαιτολόγος – διατροφολόγος στο ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης και πήρε το μεταπτυχιακό της δίπλωμα (MSc) από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Το 2014 εξειδικεύτηκε στις διατροφικές διαταραχές και την παχυσαρκία Master Practitioner του ΚΕΑΔΔ υπό την πλήρη εποπτεία και συνεργασία με το NCFED της Μεγάλης Βρετανίας.


Την περίοδο 2004-2006 εργάστηκε στο Διαβητολογικό Τμήμα του Γ.Ν «Παπαγεωργίου» ως διαιτολόγος στα πλαίσια της μεταπτυχιακής της διατριβής. Την περίοδο 2008-2013 ήταν εξωτερικός συνεργάτης της Medtronic σε θέματα εκπαίδευσης διατροφής, σε άτομα με Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου 1.


Από το 2005 – σήμερα συμμετέχει ενεργά σε ερευνητικά πρωτόκολλα που σχετίζονται με την ανθρώπινη διατροφή και υγεία. Το ερευνητικό πρόγραμμα που ασχολήθηκε περισσότερο αφορούσε την ρύθμιση του σωματικού βάρους σε ψυχιατρικούς ασθενείς που λαμβάνουν φαρμακευτική αγωγή. Έχει συμμετάσχει επίσης σε επιστημονικές εργασίες και συνέδρια με θέματα που αφορούν την διατροφή και την λήψη αντιψυχωτικών καθώς και τον σακχαρώδη διαβήτη. Την περίοδο (2010-2012) εργάστηκε ως εργαστηριακός συνεργάτης στο Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας του ΑΤΕΙΘ.


Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρίας Παχυσαρκίας και της Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρίας Βορείου Ελλάδος. Άρθρα της έχουν δημοσιευθεί σε περιοδικά και εφημερίδες.


 


* Παπαδημητρίου Κωνσταντίνα


* Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, MSc


* Τηλέφωνο: 2310 230150


* Email: konstantinapp@hotmail.com


* Ιστοσελίδα: www.diatrofikaiygeia.gr


* F: www.facebook.com/diatrofikaiygeia.grX

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X