Φουλάρει για επιθετικό, αρέσει ο Ντε Πάου

Πολύ κοντά στην πραγματοποίηση της πρώτης της μεταγραφής φέρεται πως είναι η ΑΕΚ. Μάλιστα δεν αποκλείεται οι ανακοινώσεις να γίνουν ακόμα και πριν τις γιορτές! Αυτό τονίστηκε αργά χθες το βράδυ στο pamesports.gr από αρμόδια πηγή της “Ένωσης”. Αυτό που δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα είναι αν πρόκειται για καθαρόαιμο σέντερ φορ ή για περιφερειακό επιθετικό.

Πάντως στην παρούσα φάση η ΑΕΚ ξεχνά τους παίκτες από την Βραζιλία, διότι με βάση το scouting και τις διαπραγματεύσεις που έκανε στο πρόσφατο ταξίδι του ο Μιλοβάνοβιτς, προκύπτει ότι οι αξιόλογες περιπτώσεις επιθετικών κοστίζουν. 

Το βέβαιο είναι ότι στην ΑΕΚ θα δώσουν τον Γενάρη προτεραιότητα στην ενίσχυση της επιθετικής γραμμής. Ρίχνουν ματιές και για αριστερό μπακ, ενώ για αμυντικό μέσο ποιότητας θα φουλάρουν το καλοκαίρι. Ο Μιλοβάνοβιτς ετοιμάζει τις βαλίτσες του για ευρωπαϊκή χώρα, ωστόσο δεν είναι βέβαιο τελικά πως θα ταξιδέψει τούτο το Σαββατοκύριακο ή το μεθεπόμενο, ενώ μην ξεχνάμε πως την ερχόμενη Πέμπτη υπάρχουν και αγώνες του Γιουρόπα Λιγκ. 

Στον Μιλοβάνοβιτς φέρεται πως αρέσει πολύ ο 24χρονος έξω δεξιά της Λόκερεν, Νιλ Ντε Πάου ο οποίος μετράει 69 συμμετοχές σ’ όλες τις μικρές εθνικές ομάδες του Βελγίου (από U16 μέχρι και Ελπίδων). 

Ο Ντε Πάου έχει συμβόλαιο μέχρι το 2017 και το αγκάθι είναι το οικονομικό. Στη χειρότερη περίπτωση η Λόκερεν θα απαιτήσει ένα εκατομμύριο ευρώ. Υπάρχει βεβαίως και περίπτωση δανεισμού με οψιόν αγοράς.

Σχετικά άρθρα