Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Αφροδίτη στον Τοξότη μέχρι 10 Δεκεμβρίου πως θα μας επηρεάσει;
Αφροδίτη στον Τοξότη μέχρι 10 Δεκεμβρίου πως θα μας επηρεάσει; thumbnail

Αφροδίτη στον Τοξότη μέχρι 10 Δεκεμβρίου πως θα μας επηρεάσει;

Η Αφροδίτη άφησε το ζώδιο του Σκορπιού και εισήλθε στο ζώδιο του Τοξότη στις 16 Νοεμβρίου και ώρα 9:05 μ.μ. Θα διανύσει τις τριάντα μοίρες του ζωδίου μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου, χαρίζοντάς μας όλο αυτό το χρονικό διάστημα, ευχάριστη και ανάλαφρη διάθεση, χαλαρώνοντας πια τους ρυθμούς μας και την συναισθηματική μας κατάσταση!

 

Η ανάλαφρη και αισιόδοξη φύση του ζωδίου του Τοξότη αρχίζει να μας στέλνει την θετική επιρροή της αμέσως, σε θέματα σχέσεων που λαμβάνουν την εύνοια του ζωδίου. Η επικοινωνία αποκαθίσταται, το χαμόγελο έρχεται στα χείλη μας, η χαρά, η αγάπη και ο έρωτας χωρίς κτητικότητες λαμβάνουν χώρο και η κοινωνικότητα ανθίζει! Ως ζώδιο, ο Τοξότης αγαπάει την ανεξαρτησία, την οποία δίνει και παράλληλα αναζητάει! Μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου όλα θα αλλάξουν. Θα είμαστε πιο ανάλαφροι, πιο ευχάριστοι, έτοιμοι να βγούμε έξω ανά πάσα στιγμή και να διασκεδάσουμε.

 

Καθώς ο κοινωνικός μας κύκλος θα ανοίξει, προσθέτοντας ιδεολογικά κίνητρα για την αγάπη και τον έρωτα, θα εκφραστούμε με αμεσότητα και ευθύτητα στις σχέσεις μας. Δίνοντας μια ευχάριστη και ανάλαφρη πνοή στην επικοινωνία μας, θα αναθεωρήσουμε θέματα που μας έφεραν σε δύσκολες ψυχικές καταστάσεις και θα χαρούμε επαφές, φιλικές συνευρέσεις με οικεία άτομα, αλλά και με άτομα που έχουν κάτι να μας προσφέρουν στο επίπεδο γνώσεων, θρησκείας και φιλοσοφίας, δίκαιου και ηθικής, τέχνης και καλλιτεχνικών ενδιαφερόντων, ταξιδιών και πλούσιων εμπειριών!

 

Η επέκτασή μας στον τομέα που επιθυμούμε θα έλθει, μιας και ο κυβερνήτης του Τοξότη είναι ο Δίας! Οι εναλλακτικές θεραπείες, με τον Χείρωνα, συγκυβερνήτη του ζωδίου, μπορούν να μας ωφελήσουν επίσης σε πολλά επίπεδα. Η καθημερινότητά μας πάντως, θα περάσει σε καλύτερα πλαίσια και οι οικονομικές συναλλαγές μας θα δεχτούν ευνοϊκές επιρροές, καθώς οι δύσκολες όψεις που σχηματίστηκαν στο ζώδιο του Σκορπιού, αποχωρούν ανεπιστρεπτί! Πιθανές αλλαγές στο συγκεκριμένο θέμα, θα μας δώσουν ελπίδα και ανακούφιση.

 

Όσοι έχετε γενέθλια Αφροδίτη στο ζώδιο του Τοξότη, είστε ανεξάρτητα άτομα και αγαπάτε την ελευθερία. Δεν την παραβιάζετε επίσης στα άτομα που συναναστρέφεστε. Έχετε ηθικές αρχές και είστε δίκαιοι. Ο λόγος σας έχει ευθύτητα και αγαπάτε τις εμπειρίες, τις γνώσεις, τα ταξίδια, την τέχνη. Ίσως έχετε συναλλαγές με το εξωτερικό ή ο σύντροφός σας είναι από μια άλλη χώρα. Γενικά, είστε κοσμοπολίτες, αγαπάτε όλον τον κόσμο, είστε αισιόδοξοι και ανοιχτόκαρδοι!

 

Οι κυριότερες όψεις που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο αυτό, είναι οι εξής:

 

Α) Μια όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα, στις 20 Νοεμβρίου και ώρα 4:50 μ.μ. Η όψη θα επιφέρει από νωρίτερα προσδοκίες που μπορεί να μην πραγματοποιηθούν και θα προκαλέσει μικροδιαφωνίες σε σχέσεις. Οικονομικές συναλλαγές δεν ευνοούνται.

 

Β) Μια όψη τριγώνου με τον Ουρανό στις 27 Νοεμβρίου και ώρα 2:10 π.μ. Όψη που θα μας χαρίσει ξαφνικές ευχάριστες συγκυρίες στην ερωτική μας ζωή και ανανέωση των ήδη υπαρχόντων σχέσεων. Η σταθερότητα βέβαια, σε νέες σχέσεις και συνεργασίες δεν θα είναι ατράνταχτη!

 

Γ) Μια όψη τριγώνου με τον Δία, στις 4 Δεκεμβρίου και ώρα 8:50 μ.μ. Η όψη είναι ευνοϊκότατη για θέματα σχέσεων και οικονομικών και θα μας χαρίσει όσα περιμέναμε και δεν πιστεύαμε πως θα πραγματοποιηθούν! Σαν να ανοίγουν οι ουρανοί λοιπόν, τα δώρα και οι ευκαιρίες θα απλωθούν εμπρός μας και εμείς θα πρέπει μόνο ν’ αδράξουμε μόνο τις ευκαιρίες!

 

Ακολουθούν μικρές προβλέψεις και συμβουλές για τα ζώδια και τους ωροσκόπους.Διαβάστε περισσότερα εδώ www.Myastro.gr 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X