Στο «ψυγείο» λόγω… τραυματισμού ο Τζαβέλλας

Ο τραυματισμός του Γιώργου Τζαβέλλα και η απόφασή του να επισκεφθεί δικό του γιατρό και όχι αυτόν της ομάδας τον θέτουν προς στιγμήν εκτός ΠΑΟΚ.
Αυτό  προκρύπτει σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ο Γιώργος Τζαβέλλας παραπονέθηκε για τον τρυματισμό του μετά την αναμέτρηση με τον Πανθρακικό και πριν από αυτή με τον ΟΛυμπιακό. Αισθάνθηκε ενοχλήσεις και ζήτησε άδεια να επισκεφθεί δικό του γιατρό. Η άδεια του δόθηκε όμως στη χθεσινή προπόνηση κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις στον Αγγελο Αναστασιάδη μπροστά στους συμπαίκτες του. Στη συνέχεια παραπέμφθηκε στη διοίκηση από τον προπονητή του ΠΑΟΚ όμως οι διοικούντες είπαν ότι θα πρέπει να τα βρουν μεταξύ τους.
Αυτό που σύμφωνα με πληροφορίες εκνεύερισε τον Αγγελο Αναστασιάδη είναο ότι ο Τζαβέλλας δεν έδειξε εμπιστοσύνη στο ιατρικό επιτελείο της ομάδας, κάτι που άλλωστε ανέφερε και στη συνέντευξη Τύπου μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Όλα δείχνουν ότι στον παίκτη θα επιβληθεί μια «σιωπηλή τιμωρία» και θα μείνει εκτός αποστολής για το παιχνίδι με την Σκόντα Ξάνθη, παρά τα προβλήματα της ομάδας στον αμυντικό τομέα λόγω απουσιών.

Σχετικά άρθρα