Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Πώς θα περάσεις το τριήμερο με την Πανσέληνο;
Πώς θα περάσεις το τριήμερο με την Πανσέληνο; thumbnail

Πώς θα περάσεις το τριήμερο με την Πανσέληνο;

Κριός


Βρίσκεσαι σε μια καλή και επικοινωνιακή φάση οπότε θα περάσεις πιο εύκολα αυτό το τριήμερο, χωρίς πολλές κόντρες και εντάσεις. Ο λόγος είναι ότι θα έχεις διάθεση να ξεπεράσεις κάποιες δύσκολες και στενάχωρες εσωτερικές καταστάσεις και να τα δεις όλα πολύ πιο επιφανειακά και χαλαρά. Για αυτό το ερωτικό παιχνίδι και το φλερτ θα είναι κάτι που θα σε ευχαριστήσει και θα σου δώσει τον αέρα της επικοινωνίας που χρειάζεσαι. Οι πολλές συζητήσεις και οι βόλτες θα σε ξεκουράσουν και θα σε σπρώξουν να κινήσεις τις δουλειές σου με μια μεγαλύτερη διάθεση γιατί θα είναι μεταξύ παρέας και επαγγελματικής δράσης. Το παιχνίδι με ένα Δίδυμο ή Τοξότη θα σου αναπτερώσει το ηθικό.


 


Ταύρος


Βρίσκεσαι σε φάση που θέλεις να μιλάς και να γεμίζεις το κενό σου με παρέες και με άτομα που μπορεί να μην έχουν μαζί σου την πιο στενή σχέση. Τουλάχιστον θα ανταλλάξεις κάποιες επαγγελματικές πληροφορίες και θα προσπαθήσεις να δημιουργήσεις υποδομή για να γίνει κάτι καλό. Βέβαια δεν είναι εύκολο να εμπιστευτείς άμεσα τα άτομα που θα σου μιλάνε μόνο για δουλειές γιατί θέλεις αποδείξεις αλλά θα αντλήσεις κάποιες δυνάμεις γιατί θα βλέπεις ότι προχωράει το σύστημα και δεν μένει στάσιμο. Η σχέση με τον Κριό, Δίδυμο, Τοξότη θα σε ενεργοποιήσει γιατί θα γίνουν πολλές συζητήσεις με μεγαλύτερη άνεση και δεν θα υπάρχουν κολλήματα τα οποία άλλες φορές σε μπέρδευαν. Όσο μπορείς προσπάθησε να μην σκέφτεσαι τα ίδια και τα ίδια για να ξεκολλήσεις από το παρελθόν έστω και για λίγο.


 


Δίδυμοι


Η Πανσέληνος που γίνεται στον άξονά σου σε ενεργοποιεί τόσο πολύ που στο τέλος μπορεί να κουραστείς από τις πολλές επαφές και τις συζητήσεις που θα χρειαστεί να κάνεις. Αν θέλεις οικονομία δυνάμεων προσπάθησε να έχεις λίγες και καλές κουβέντες με ουσία και όχι πολλά πράγματα άνευ σκοπού. Το καλό είναι ότι έχεις εύνοια που θα σε βοηθήσει να έρθεις κοντά με άτομα που έχουν διάθεση και θα εμπιστευτούν να σε συστήσουν. Με τον Τοξότη θα ξεπεράσετε διάφορες κακοτοπιές γιατί θα υπάρχει κέφι και πάνω από όλα η θετική σκέψη. Η αγάπη είναι αυτό που όταν σας δένει και μετά γίνεται άρρηκτος δεσμός.


 


Καρκίνος


Γίνονται πολλά από τα οποία εσύ έχεις ανάγκη να ξεφύγεις και να μην βρίσκεσαι με πολλά άτομα. Όμως δεν θα το αποφύγεις γιατί θα ξοδέψεις πολύ ενέργεια σε κόσμο που θέλει να τον βοηθήσεις και θα ξεκινήσεις να είτε μαζεύεις πληροφορίες, είτε να προσπαθείς να στήσεις κάτι για ένα άλλο πρόσωπο. Γενικά θα αναλωθείς περισσότερο στην δράση συζητώντας σε στενό κύκλο, χωρίς να τελειώσεις κάτι άμεσα γιατί όλα είναι στον αέρα. Η σχέση με έναν Δίδυμο ή Τοξότη θα σε αναγκάσει να περάσεις πολλές ώρες στο τηλέφωνο να μιλάς περί ανέμων και υδάτων αλλά στην ουσία δεν θα βγαίνετε ή θα κάνετε κάτι. Καλύτερα να ασχοληθείς με ένα ωραίο βιβλίο που θα σου δώσει και γνώση παρά να σπαταλιέσαι σε ανούσιες συζητήσεις. Με τον Παρθένο μπορεί να υπάρχει ένταση και νεύρα μεταξύ σας γιατί θα διαφωνείτε σε απλά πράγματα.


 


Λέων


Έχεις στο μυαλό σου να πετύχεις και θα το κάνεις. Για αυτό θα βρεις λύση σε κάποια θέματα επαγγελματικά που σε απασχολούν χωρίς να αναλώσεις και πολύ από την φαιά σου ουσία, αφού θα σου έρθουν όλα στο πιάτο. Χωρίς καλά-καλά να το καταλάβεις θα βρεθείς με φίλους και άτομα ου ευρύτερου κύκλου γνωριμιών σου και θα προκύψουν συγχρόνως και επαγγελματικές επιλογές. Δηλαδή εκεί που θα βγεις να πιεις τον καφέ σου θα δικτυωθείς με νέες γνωριμίες οι οποίες θα σου επιφέρουν και καινούργια επαγγελματική ευκαιρία. Η διάθεση σου θα είναι πολύ καλή και κυρίως ερωτική, οπότε θα νιώσεις άνεση και αισιοδοξία.


 


Παρθένος


Επειδή θα πρέπει να κάνεις πολλά πράγματα είτε μέσα στην δουλειά σου, είτε μέσα στο σπίτι σου θα δυσκολευτείς να επιλέξεις τι χρειάζεται να κάνεις και με ποιο τρόπο κι ίσως έχεις νεύρα γιατί μπορεί να μην τα προλάβεις και να αγχωθείς. Κανόνισε να βάλεις μια τάξη χωρίς να χάσεις όμως τις ευκαιρίες γιατί θα έχεις διάφορα από καλέσματα ή και επαγγελματικές υποχρεώσεις οπότε για να τα καταφέρεις όλα θα πρέπει να έχεις μεγαλύτερη οργάνωση. Επειδή θα βρεθείς με πολύ κόσμο και θα μιλήσεις πολύ ίσως να κουτσομπολέψεις και λίγο παραπάνω, καλό θα είναι να προσέξεις τι λες γιατί θα βρεθείς να κρίνεις και να μιλάς άσκοπα και μάλλον θα σε παρεξηγήσουν. Με τον Δίδυμο, Τοξότη ή Ιχθύ θα γίνουν μπερδέματα.


 
Πηγή: http://www.astrology.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X