Αρχική / Σεξ / Άνδρας / Οι διαφορετικοί τρόποι αυνανισμού για τον άνδρα!
Οι διαφορετικοί τρόποι αυνανισμού για τον άνδρα!  thumbnail

Οι διαφορετικοί τρόποι αυνανισμού για τον άνδρα!


  • Πριν 2000 χρόνια ίσως και περισσότερα οι ταοϊστές Κινέζοι γιατροί έγραφαν βιβλία για τον έρωτα και την αγάπη. Ήξεραν ότι η καλή ερωτική ζωή ήταν απαραίτητη για την σωματική και ψυχική υγεία και των δυο φύλων. Ο έρωτας δεν ήταν μονάχα απόλαυση. Ήταν το μέσο για τη διατήρηση της μακροζωίας. Το ερωτικό ΤΑΟ η φιλοσοφία των Κινέζων για τον έρωτα έπεσε στα χέρια μας… Οι συμβουλές αυτές δεν είναι ιατρικές και δεν μπορούν να τις υποκαταστήσουν αλλά μπορεί να φανούν χρήσιμες σε κάποια απλά πρακτικά ζητήματα του σεξ…Για τους άντρες, οι πιο ευαίσθητες περιοχές, εκτός απ’ τον φαλλό είναι μέσα στο αυτί και για μερικούς το στήθος. 

  • Περίπου το πενήντα τοις εκατό των αντρών ερεθίζονται στις ρώγες του στήθους. 

  • Δοκιμάστε επίσης την εσωτερική πλευρά των μηρών.

  • Ένα απ’ τα μυστικά της επιτυχίας με την τέχνη του χαδιού, είναι η επαφή απ’ το κεφάλι μέχρι τα νύχια σ’ όσα περισσότερα ση­μεία είναι δυνατό. 

  • Το άγγιγμα στον έρωτα δε θα πρέπει να είναι στατικό. Αφησε τα χέρια σου να κινιούνται αχόρταγα σ’ όλο το σώ­μα του συντρόφου σου


Στην αρχή της ερωτικής πράξης, θα πρέπει οι γυναίκες να δίνουν περισσότερο έμφαση σ’ ολόκληρο το κορμί παρά στη διέγερση του φαλλού με το χέρι τους.


Επίσης, αν παρ’ όλη την παρατεινόμενη σωματική επαφή δεν υπάρ­ξει στύση από μέρους του άντρα, τότε θα πρέπει φυσικά η γυναίκα να χρησιμοποιήσει τα χέρια της στο πέος του. Οι ηλικιωμένοι άντρες αντιδρούν διαφορετικά απ’ τους νέους στο χάδι των γεννητικών ορ­γάνων τους. Ο φαλλός ενός νέου είναι συνήθως πιο ευαίσθητος και πιο γρήγορος στην εκσπερμάτωση. Το χάϊδεμα θα πρέπει να είναι ελαφρό και σ’ όλο το μήκος του πέους.


Η πίεση να είναι ελαφριά στη ρίζα του κι ακόμη πιο ελαφριά στη βάλανο. Το πέος του ηλικιωμένου δε χρειάζεται τόσο προσεκτικό χάϊδεμα, επειδή ούτε γρήγορη στύση έχει, ούτε εκσπερματώνει τόσο γρήγορα. Ο καλλίτερος τρόπος για να έχει ένας ηλικιωμένος άντρας στύση, είναι να χρησιμοποιήσει η γυ­ναίκα και τα δυο της χέρια. Μπορεί κανείς εύκολα να διεγείρει ένα πέος με χουφτωμένα τα χέρια. Οι περισσότεροι άντρες το βρίσκουν πολύ διεγερτικό, επειδή τους θυμίζει την κολπική διείσδυση. Αν ο άντρας δεν έχει περιτομηθεί, θα πρέπει η γυναίκα να είναι προσεκτι­κή με την ακροβυστία του και να μην πιέζει δυνατά. Μερικές φορές αυτό μπορεί να είναι ενοχλητικό. Αντίθετα, θα πρέπει να συγκεντρώ­σει τις θωπείες της στη ράχη του πέους και στους όρχεις. Άπειρες γυναίκες έχουν τη τάση ν’ αγνοούν τους άρχεις και το όσχεο.


Οι πε­πειραμένες όμως, κατανοούν απόλυτα τη σημασία τους. Στους ώρι­μους άντρες αρέσει ιδιαίτερα όταν θωπεύονται στους όρχεις τους. Όμως προσοχή: Ο καλλύτερος τρόπος είναι να χουφτώνεται ολόκλη­ρο το όσχεο με το χέρι και ταυτόχρονα να ερεθίζεται η βάση του κι η φαλλική ρίζα με τις άκρες των δακτύλων της. Οτιδήποτε κι αν κάνετε μη πιέζετε σκληρά.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X