Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Θεσσαλονίκη: Εξέδιδαν παιδιά με 5 ευρώ- κόλλησαν AIDS!
 Θεσσαλονίκη: Εξέδιδαν παιδιά με 5 ευρώ- κόλλησαν AIDS!  thumbnail

Θεσσαλονίκη: Εξέδιδαν παιδιά με 5 ευρώ- κόλλησαν AIDS!

Kατά τη σεξουαλική συνεύρεσή τους με άτομα τα οποία αρνήθηκαν να χρησιμοποιήσουν προφυλακτικό


Μια συγκλονιστική και θλιβερή ιστορία αποκάλυψε ο πρόεδρος της ΜΚΟ Praksis από τη Θεσσαλονίκη, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στην πόλη με θέμα τα ανθρώπινα δικαιώματα και την καταπολέμηση της διαφθοράς.Σύμφωνα με τον κ. Τζανέτο Αντύπα, δύο παιδιά τα οποία είχαν πέσει θύματα εμπορίας και εκμετάλλευσης, μολύνθηκαν με τον ιό του AIDS κατά τη σεξουαλική συνεύρεσή τους με άτομα τα οποία αρνήθηκαν να χρησιμοποιήσουν προφυλακτικό.

«Από τα 25 παιδιά, 8 έως 14 χρόνων που παραπέμφθηκαν, ως θύματα διακίνησης και εκμετάλλευσης, για το 2014, στις δομές της οργάνωσής μας, τα δύο που προωθούνταν στην πορνεία ήταν οροθετικά», ανέφερε, προσθέτοντας μάλιστα ότι το αντίτιμο για τη σεξουαλική συνεύρεση με τα παιδιά, χωρίς προφυλακτικό, ήταν 5 ευρώ!

Ο πρόεδρος της Praksis αναφέρθηκε και στην έκθεση με φωτογραφίες των οροθετικών γυναικών που έγινε περίπου πριν από 2,5 χρόνια, τονίζοντας πως εκείνη την περίοδο στην τηλεφωνική γραμμή της Οργάνωσης, δέχθηκαν 6.500 κλήσεις από πελάτες τους ή από άνδρες οι οποίοι όλοι δήλωναν ότι είχαν κάνει σεξ χωρίς προφύλαξη.

«Οι κλήσεις, μάλιστα, έγιναν σε τρεις μόλις μέρες, οπότε φανταστείτε την έκταση του φαινομένου στην Ελλάδα της οικονομικής κρίσης όπου γυναίκες και παιδιά εξαναγκάζονται σε σεξουαλική συνεύρεση χωρίς προφυλακτικό», τόνισε.
Protothema.gr 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X