Το… γέλιο του Σιμεόνε για τον Γκοντίν!

Πολύ μικρή θεωρεί ο Ντιέγκο Σιμεόνε μια προσφορά ύψους 20 εκ. ευρώ για τον Ντιέγκο Γκοντίν, σύμφωνα με το σχόλιο που έκανε ερωτηθείς για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Ουρουγουανό αμυντικό! Ούτε λίγο, ούτε πολύ ο Αργεντινός τεχνικός της Ατλέτικο Μαδρίτης έβαλε τα… γέλια ακούγοντας πως οι «κόκκινοι διάβολοι» προσφέρουν αυτό το ποσό για τον Ντιέγκο Γκοντίν!

«Ας μιλήσουμε για κάτι άλλο. Πόσα; 20 εκ. ευρώ; Για τον Γκοντίν; Πρέπει να έχει γίνει ένα λάθος», ήταν η απάντηση του Αργεντινού προπονητή. Πραγματικά απολαυστική απάντηση… Λογικά και σε συνεννόηση με την διοίκηση της ισπανικής ομάδας!

Να σημειώσουμε πως ο Ντιέγκο Γκοντίν τα τελευταία χρόνια έχει εξελιχθεί σε έναν από τους κορυφαίους κεντρικούς αμυντικούς του κόσμου και αποτελεί μαζί με τον Βραζιλιάνο Μιράντα τους «πυλώνες» της άμυνας των «ροχιμπλάνκος» τα τελευταία χρόνια. Πρόσφεραν πολλά πέρυσι, όταν η Ατλέτικο Μαδρίτης κατέκτησε το πρωτάθλημα Ισπανίας, ενώ έπαιξε και στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ! Ο Ντιέγκο Γκοντίν, όπως έχει δείξει και με την εθνική του ομάδα, ότι βρίσκει και… δίχτυα, καθώς προωθείται και σκοράρει με «στημένα»!

Σχετικά άρθρα