Ο Γιώργος Πρίντεζης στον OTE TV για την κλήρωση των ομίλων του Ευρωμπάσκετ

Οι Έλληνες φίλαθλοι θα μάθουν τους αντιπάλους της Εθνικής ομάδας στο Ευρωμπάσκετ του 2015, τη Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου στον ΟΤΕ TV, στην ειδική εκπομπή του OTE SPORT 3HD, στις 17.45. Ο διεθνής άσος του Ολυμπιακού, Γιώργος Πρίντεζης, θα βρίσκεται εκεί για να καταθέσει την άποψη του ενόψει της νέας δοκιμασίας του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Σε απευθείας σύνδεση με τη Ντίσνεϊλαντ του Παρισιού, ο Βασίλης Σκουντής θα περιγράψει τη διαδικασία και θα μεταφέρει το κλίμα καθώς και όλο το παρασκήνιο της κλήρωσης του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, του οποίου η πρώτη φάση θα διεξαχθεί στη Γαλλία, την Κροατία, τη Λετονία και τη Γερμανία, ενώ η τελική φάση θα γίνει στη Λιλ της Γαλλίας.

Αμέσως μετά, στις 18.30, στο στούντιο του ΟΤΕ TV, ο Κώστας Κατέβας μαζί με τον διεθνή πάουερ φόργουορντ του Ολυμπιακού Γιώργο Πρίντεζη θα σχολιάσουν το αποτέλεσμα της κλήρωσης και θα αναλύσουν τους αντιπάλους της Εθνικής Ελλάδας.

Ο OTE TV έχει εξασφαλίσει για τους συνδρομητές του τη μετάδοση όλων των αγώνων, μαζί με τις εμφανίσεις της Εθνικής μας ομάδας, για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Μπάσκετ 2015, που θα μεταδοθούν ζωντανά και αποκλειστικά σε ποιότητα high definition στα κανάλια OTE SPORT.

Σχετικά άρθρα