Άνετα ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε τους “βετεράνους” του Υδραϊκού και επέκτεινε το αήττητο σερί του στο ελληνικό πρωτάθλημα με ακόμα μια καλή εμφάνιση και νίκη με σκορ 17-2. Οι ερυθρόλευκοι είχαν μια απώλεια μιας και ο Δελακάς υπέστη λουμπάγκο στην πρωινή προπόνηση και έτσι έμεινε εκτός αποστολής με την θέση του να παίρνει ο Λιαπάκης από την ομάδα νέων, ο οποίος μάλιστα πήρε και αρκετό χρόνο συμμετοχής. Οι αθλητές του Θοδωρή Βλάχου έπαιξαν πολύ καλή άμυνα με τον τερματοφύλακα Γαλανίδη να παίζει σε ολόκληρο το ματς και να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση αποκρούοντας μάλιστα και πέναλτι.

Στο πρώτο οκτάλεπτο ο Υδραϊκός πίεσε τους ερυθρόλευκους, οι οποίοι αν και στην άμυνα δεν είχαν πρόβλημα, ήταν άστοχοι στην επίθεση. Το σκορ άνοιξε ο Φουντούλης στο 5:43 και στο 1:56 διπλασίασε τα τέρματα του.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο οι φωνές του Θοδωρή Βλάχου έπιασαν τόπο και οι ερυθρόλευκοι εκτός από καλή άμυνα βελτιώθηκαν και στην επίθεση σημειώνοντας 6 γκολ ενώ ο Υδραϊκός σκόραρε με τον Μπλάνη που έχει αγωνιστεί με επιτυχία στο παρελθόν με τον Ολυμπιακό, στο 6:03.

Στο τρίτο οκτάλεπτο οι ερυθρόλευκοι συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό δίνοντας ίσως λίγο περισσότερο έμφαση στην επίθεση, σημειώνοντας 3 γκολ, ο Υδραϊκός είχε πολλές ευκαιρίες να σκοράρει αλλά από την μία η εκνευριστική αστοχία τους, από την άλλη ο εξαιρετικός Γαλανίδης ο οποίος δεν τους επέτρεψε να σημειώσουν κάποιο τέρμα.

Στο τέταρτο οκτάλεπτο οι ερυθρόλευκοι χτύπησαν στην κόντρα τον κουρασμένο Υδραϊκό με αποτέλεσμα να σημειώσουν 6 γκολ, με τους φιλοξενούμενους να σκοράρουν και αυτοί με τον Μπαγλαντζή στο 2:17.

Τα οκτάλεπτα: 2-0, 6-1, 3-0, 6-1

Oλυμπιακός (Θ.Βλάχος): Δεληγιάννης, Μυλωνάκης, Λιαπάκης, Βλαχόπουλος 2, Φουντούλης 3, Ποντικέας, Ντόσκας 1, Μουρίκης 1, Κολόμβος 3, Μάγιαρακ 3, Γούνας 3, Γαλανίδης, Δερβίσης 1.

Υδραϊκός (Μαυρωτάς): Φλέγκας, Καϊάφας, Δάνδολος, Κοκκινάκης, Μαυρωτάς, Αγκόρτσας, Μπλάνης 1, Λάζαρης, Κούφαλης, Μπιτσάκος, Βλοντάκης, Μπαγλατζής 1, Κονταξής, Στελάτος.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Θοδωρής Βλάχος δήλωσε:

«Ήταν ένα ιδιαίτερο παιχνίδι, ο Υδραϊκός μπορεί να είναι μια νεα ομάδα στην κατηγορία αλλά οι παίκτες του δεν είναι νέοι, είναι παλιοί συμπαίκτες μας και αντίπαλοι μας. Εμείς προετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι με την Ρατζίνσκι στις 17 του μήνα και σήμερα θέλαμε να δούμε τον αγώνα ως μια πολύ καλή προπόνηση και μέσα απο αυτόν να δούμε τα θετικά αλλά και τα αρνητικά στο παιχνίδι μας έτσι ώστε να μπορέσουμε να τα βελτιώσουμε. Δυστυχώς τα όσα συμβαίνουν στην εθνική ομάδα μας επηρεάζουν πολύ μιας και έχουμε 10 παίκτες σε αυτήν και λογικό είναι το μυαλό των παικτών μου να είναι και εκεί μιας και η εθνική ομάδα είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση και για αυτούς αλλά και για εμάς. Εμείς προσπαθούμε να τους υποστηρίξουμε και να τους βοηθήσουμε να απεγκλωβιστούν απο όσα τους απασχολούν, νομίζω ότι αυτό είναι ένα εμπόδιο για την προετοιμασία της ομάδας για τους δύσκολους αγώνες του Τσαμπιονς Λιγκ που έρχονται μιας και οι αθλητές μου αποπροσανατολίζονται. Το άλλο πρόβλημα είναι οτι δεν υπάρχουν αρκετοί δύσκολοι αγώνες στο Ελληνικό πρωτάθλημα έτσι ώστε να μπορούμε να βγάζουμε συμπεράσματα για τις αγωνιστικές δυνατότητες μας σε υψηλού επιπέδου αγώνες. Τα πάντα είναι θέμα διαχείρισης και πρέπει να ξεπεράσουμε τα προβλήματα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα».

Ο Αλέξανδρος Γουνας δήλωσε:

«Οι δυο ομάδες έχουν διαφορετικούς στόχους, εμείς θέλουμε να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι με την Ρατνζινσκι. Η διαφορά δυναμικότητας είναι πολύ μεγάλη στα ματς του Ελληνικού πρωταθλήματος και δεν έχουμε δυνατά παιχνίδια. Ο αγώνας με την Ραντζινσκι είναι πολύ σημαντικός για εμάς και πρέπει να τον κερδίσουμε».

Σχετικά μe την πρόσφατη βράβευση: «Το βραβείο μπορεί να το κέρδισα εγώ αλλά αυτό το οφείλω στην προσπάθεια που έκαναν όλοι οι συμπαίκτες μου. Είναι ενα κίνητρο για όλους τους αθλητές να δίνουν το 100% των δυνατοτήτων τους σε κάθε αγώνα».

Σχετικά άρθρα