Οβερ σε Ελβετία,Γερμανία και τριάδα με Χ

148. ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ-ΣΑΛΚΕ ΟΒΕΡ  1.50
 
Οι γηπεδούχοι δέχονται εύκολα το γκολ άλλωστε μετρούν 12 έως τώρα σε έξι αγώνες μπροστά στο κοινό τους. Ωστόσο η επιστροφή του Στέφενς έφερε πάθος,ενθουσιασμό και οίστρο στην επίθεση με συνέπεια η Στουτγκάρδη να διαλύσει 4-1 τη Φράιμπουργκ την περασμένη αγωνιστική και μάλιστα εκτός έδρας. Επιπρόσθετα θα έχει και καλές επιστροφές βασικών σε μεσαία γραμμή και επίθεση. Δυνατή επιθετικά η φιλοξενούμενη τόσο εντός όσο και εκτός έδρας όπου ναι μεν σκοράρει με ευκολία αλλά εξίσου άνετα δέχεται το γκολ. Το όβερ δικαιολογείται και από την παράδοση καθώς τα 13 από τα 14 τελευταία μεταξύ τους, ανεξαρτήτως έδρας έληξαν με τρία γκολ και πάνω. 
151. ΣΤΟΟΥΚ-ΑΡΣΕΝΑΛ  1Χ  3.50-3.50
Οι γηπεδούχοι απέδειξαν τόσο με αντίπαλο της Λίβερπουλ όσο και με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ λίγες ημέρες μετά ότι όταν δεν είναι υποχρεωμένοι να φτιάξουν παιχνίδι μπορούν να κάνουν τη ζημιά. Στο Ανφιλντ έχασαν με γκολ στο 86 και τον Μινιολέ να κατεβάζει τα ρολά, ανάλογη εικόνα και το 1-2 στο Ολντ Τράφορντ. Σήμερα στην έδρα της η Στόουκ θα είναι μεν πιό επιθετική αλλά θα έχει το ίδιο στιλ παιχνιδιού, δηλαδή γρήγορη και ικανή στην κόντρα.Είναι αμφίβολο εάν το άστρο της Αρσεναλ θα παραμείνει σε τρίτο σερί ματς καθώς στα δύο προηγούμενα όπου επικράτησε δύσκολα με το ισχνό 1-0 είχε μεγάλη δόση τύχης. Επιπρόσθετα η Σίτι έχει με το μέρος της την προϊστορία καθώς από το 2009 και εντεύθεν μετρά τρείς νίκες δύο ισοπαλίες και μία μόνο ήττα πριν από τέσσερα χρόνια.
243. ΓΚΡΑΣΧΟΠΕΡΣ-ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ  ΟΒΕΡ  1.60
 
Σε αγωνιστική άνοδο εσχάτως οι γηπεδούχοι καθώς μετρούν συνεχή θετικά αποτελέσματα με προφανή στόχο να καλύψουν το χαμένο έδαφος και να πλησιάσουν στις προνομιούχες θέσεις της κατάταξης στην Ελβετία. Πάντως οι “ακρίδες” δεν έλυσαν τα αμυντικά προβλήματα που παρουσιάζουν από το ξεκίνημα της σεζόν καθώς δέχονται πολύ εύκολα το γκολ όπως μαρτυρούν τα μέχρι τώρα αποτελέσματα. Πάντως σκοράρει εξίσου εύκολα κι αυτό δίνει στα παιχνίδια της μεγάλα σκορ.
Η Γιουνγκ Μπόις θα παρουσιαστεί κουρασμένη στο σημαντικό αυτό ματς καθώς θα είναι το τέταρτο που θα δώσει σε χρονικό διάστημα 14 ημερών. Αγωνσιτικά έχει θετικό πρόσημο καθώς είναι μέσα στους στόχους της. Εσχάτως σκοράρει με άνεση τόσο εντός όσο και μακρυά από την έδρα της. Το πιθανό όβερ ευνοεί και η παράδοση καθώς από τρία γκολ και πάνω είχαν οι οκτώ από τις 10 τελευταίες μεταξύ τους αναμετρήσεις και στις δύο έδρες.
ΤΡΙΑΔΑ ΜΕ Χ
142.ΣΠΕΤΣΙΑ-ΤΣΙΤΑΝΤΕΛΑ  Χ  3.20
239. ΚΑΕΝ-ΝΙΣ  Χ  3.25
246. ΠΟΝΦΕΡΑΝΤΙΝΑ-ΑΛΑΒΕΣ  Χ  3.25

Σχετικά άρθρα