Με Ατζαγκούν αλλά χωρίς Πράνιτς, Καρέλη, Μπούρμπο

Το ροτέισον του Γιάννη Αναστασίου συνεχίζεται προκειμένου να διατηρηθούν σε καλή κατάσταση οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού. Ο τεχνικός των Πρασίνων απέκλεισε από το παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη τον Μπούρμπο που είχε συμμετοχή ως βασικός και στα τρία τελευταία ματς, ενώ δεν συμπεριλήφθηκε στην 20άδα ούτε ο Νίκος Καρέλης, που προέρχεται από τραυματισμό. Επίσης για δεύτερο συνεχόμενο ματς ο Ντάνιελ Πράνιτς θα απουσιάσει καθώς επέστρεψε από την Κροατία (είχε μεταβεί λόγω οικογενειακού προβλήματος) το πρωί του Σαββάτου, προπονήθηκε αλλά δεδομένου ότι είχε χάσει προπονήσεις προτιμήθηκε να μείνει εκτός. Απών θα είναι και ο τραυματίας Σπυρόπουλος.

Αντιθέτως, για πρώτη φορά έπειτα από αρκετές εβδομάδας ο Αμπντούλ Ατζαγκούν βρίσκεται μεταξύ «εκλεκτών» του Αναστασίου και είναι πιθανό να πάρει χρόνο συμμετοχής (όχι ως βασικός αλλά ως αλλαγή) στη διάρκεια του ματς.

Το πρόγραμμα της προπόνησης περιελάμβανε ασκήσεις πέντε εναντίον δυο και εξάσκηση στα τελειώματα, ενώ οι Μπούρμπος, Νάνο, Σίλντενφελντ, Ζέκα και Μέντες έκαναν πρόγραμμα αποκατάστασης.

Αναλυτικά την αποστολή απαρτίζουν οι: Κοτσόλης, Στιλ, Κότσαρης, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Ρισβάνης, Νάνο, Μέντες, Ζέκα, Λαγός, Δώνης, Ντίνας, Μπαϊράμι, Μπεργκ, Μπούι, Ατζαγκούν, Πέτριτς και Κλωναρίδης.

Ο εορτάζων σήμερα Νίκος Καρέλης πήγε στο Κορωπί με γλυκά και δέχθηκε τις ευχές και τα πειράγματα από όλους στην ομάδα.

Σχετικά άρθρα