Μίτσελ: «Το 30% της ψυχής του κόσμου να είχαμε…»

Ο Μίτσελ είπε στη συνέντευξη Τύπου ότι οι παίκτες του αλλά και ο ίδιος δείχνουν να μην καταλαβαίνουν πολλές φορές σε ποια ομάδα βρίσκονται, εν αντιθέσει με τον κόσμο που προσπάθησε και σήμερα να βοηθήσει μέχρι το φινάλε για τη νίκη.
 
Ο Ισπανός ήταν έντονα προβληματισμένος ενόψει της Τρίτης και του αγώνα με την Μάλμε. 
 
Οι δηλώσεις του Ισπανού:

Το 2ο σερί αρνητικό αποτέλεσμα για τον Ολυμπιακό και την εικόνα του που γίνεται χειρότερη:

«Συμφωνώ μαζί σας. Έχουμε δείξει πολύ άσχημη εικόνα. Σήμερα δείξαμε αδυναμίες και σε μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός άσχετα από το σκορ δεν αξίζει τέτοια εικόνα. Η αντίπαλη ομάδα έκανε τρία σουτ και έβαλε δύο γκολ. Το ένα σε αντεπίθεση. Αυτό πραγματικά δείχνει πως δεν ήμασταν στο παιχνίδι».

Τον Φορτούνη: 

«Τον άλλαξα γιατί ήταν νεκρός από φυσική κατάσταση. Είναι αλήθεια πως όταν βγήκα μείναμε και πίσω στο σκορ. Δεν λέμε φυσικά πως έφταιγε εκείνος. Όμως εάν ασχοληθούμε με το ποιός μπαίνει και βγαίνει και το εάν η αλλαγή μπορεί να επηρεάσει το πρόβλημα το κοιτάζουμε επιφανειακά και όχι σε βάθος. Έτσι νομίζω».

Τα σοβαρά προβλήματα του Ολυμπιακού από Νοέμβριο και μετά: 

«Προσπαθούμε να βρούμε λύσεις. Πολλές από τις λύσεις έχουν να κάνουν με την επιλογή παικτών, την τακτική και τις στρατηγικές. Σήμερα έχουμε εκτελέσει πολλά κόρνερ, πολλές σέντρες και κατοχή μπάλας και κανένας εκ των δύο φορ δεν έχει βρει στόχο. Αυτό είναι πραγματικά απίστευτο. Πολλές φορές προσπαθούμε την λύση. Αυτό είναι ένα πρόβλημα που ξεπερνάει την λύση που θέλουμε να βρούμε. Το γεγονός πως κερδίζουμε με 2-1 και δεχόμαστε γκολ από αντεπίθεση αυτό είναι πραγματικά απίστευτο».

Την ευκολία με την οποία δέχεται αντεπιθέσεις ο Ολυμπιακός: 

«Απέναντι στον ΠΑΟΚ δεν συνέβη αυτό που λέτε. Σήμερα ναι. Έγινε. Πολλές φορές στις συνεντεύξεις Τύπου προσπαθώ να ξεφύγω γιατί δεν μπορώ να πω τα πράγματα όπως τα σκέφτομαι. Είναι κάτι ανεξήγητο όπως στην αντεπίθεση που δεχθήκαμε. Εσείς που είδατε το ματς θα καταλάβατε πως δεν είχαμε κανέναν αμυντικό πίσω. Η δουλειά μου είναι να οργανώνω την ομάδα. Πολλές φορές θέλω να έχω παίκτη με κάθε αντίπαλο αλλά δεν γίνεται. Στην φάση του Ίλιτς πιστεύετε ότι είχε δώσει τέτοια οδηγία;»

Το εάν υπάρχει θέμα ψυχολογίας στην ομάδα και το μήνυμά του στον κόσμο με την Μάλμε: 

«Ναι υπάρχει θέμα ψυχολογίας. Ο κόσμος είναι πιο αισιόδοξος από εμάς. Για 90 λεπτά δεν σταματά να μας εμψυχώνει. Ο κόσμος απέδειξε σήμερα τι σημαίνει Ολυμπιακός. Δεν σταμάτησε ποτέ να μας υποστηρίζει. Το 30% της ψυχής του κόσμου να είχαμε σήμερα δεν θα είχαμε χάσει τους βαθμούς. Εμείς πιστεύουμε πως θα είμαστε καλά με την Μάλμε. Φυσικά πρέπει να λάβουμε υπ’ όψιν και εμάς αλλά και τον αντίπαλο. Ο κόσμος θα είναι μαζί μας χωρίς να τον εμψυχώνουμε. Ο κόσμος ξέρει πολύ καλά το σημαίνει να είσαι με τον Ολυμπιακό. Μακάρι να το γνωρίζαμε το ίδιο καλά όλοι μας. Και πρώτους απ’ όλους εγώ».

Σχετικά άρθρα