Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Ποια ζώδια θα επηρεάσει η Πανσέληνος στους Διδύμους μέχρι τις 13/12;
Ποια ζώδια θα επηρεάσει η Πανσέληνος στους Διδύμους μέχρι τις 13/12; thumbnail

Ποια ζώδια θα επηρεάσει η Πανσέληνος στους Διδύμους μέχρι τις 13/12;

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ..
απο τον Μανο Μηκιδη

Στις 6/12 κ’ ώρα 14.27 έχουμε Πανσέληνο στις 14μοιρες-17 λεπτά των Διδύμων . Η επιρροή του φαινομένου έχει ξεκινήσει από την 30/11 κ’ θα ολοκληρωθεί στις 13/12.

Πραγματοποιείται στον άξονα Διδύμων-Τοξότη με συμμέτοχη των Ερμή , Ποσειδώνα , Ουρανού κ’Δια κι επηρεάζει τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμους , Παρθένους , Τοξοτες,Ιχθυες) κυρίως του β’ δεκαημέρου , γενικότερα όσους έχουν πλανήτες σε αυτά τα ζώδια.

Ο Ερμής βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ήλιο και αντίθεση με τη Σελήνη όμως έχουμε και αρμονική επιρροή του Ουρανού .Το τρίγωνο Αφροδίτης- Ουρανού θα βοηθήσει να βρεθούν λύσεις σε εντάσεις ενώ απαιτούνται αλλαγές κι μάλιστα ριζοσπαστικού τύπου.

Συμφωνίες κι ανταλλαγές πάσης φύσεως θα βρεθούν σε κρίση ενώ πρέπει να αποφύγουμε ΣΠΑΣΜΩΔΙΚΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.

Αυτό φαίνεται ναναι ιδιαίτερα κρίσιμο ειδικά στην παρούσα φάση καθώς έχουμε την ‘’απειλή’’ επεισοδίων ( ανήμερα της Πανσελήνου) στις κινητοποιήσεις της επετείου Γρηγοροπουλου ,ειδικά τώρα με την ‘’αναθέρμανση’’ των γεγονότων μέσω της υπόθεσης Ρωμανού.

Αν τα πράγματα ‘’ξεφύγουν’’ τότε δεν πρέπει να αποκλείσουμε κι την δρομολόγηση πολιτικών εξελίξεων που θα γίνουν ορατές μετά τις 14/1/15.

Το φαινόμενο ευνοεί Ζυγούς Υδροχόους Καρκίνους

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X