Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Συνάντηση Σαμαρά με τους γονείς του Νίκου Ρωμανού
Συνάντηση Σαμαρά με τους γονείς του Νίκου Ρωμανού  thumbnail

Συνάντηση Σαμαρά με τους γονείς του Νίκου Ρωμανού


Ο δικηγόρος της οικογένειας Ρωμανού Φραγκίσκος Ραγκούσης επικοινώνησε σήμερα με το γραφείο του πρωθυπουργού και μετέφερε το αίτημα των γονιών του κρατούμενου να συναντηθούν με τον Αντώνη Σαμαρά. Ο πρωθυπουργός δέχτηκε να τους συναντήσει αυτή τη Δευτέρα στις 11 π.μ. στο γραφείο του.Την ίδια ώρα στη Βουλή έχει κατατεθεί η τροπολογία του υπουργείου δικαιοσύνης με την οποία θα μπορέσει να ξεπεραστεί ο σκόπελος που αφορά σε άτομα με την διπλή ιδιότητα του κρατούμενου και του υπόδικου.


Θυμίζουμε πως οι γονείς Ρωμανού έχουν στείλει επιστολή πριν από δύο μέρες με την οποία κατηγορούν τον κ. Αθανασίου για την ολιγωρία στο θέμα της εξεύρεσης λύσης στην υπόθεση του παιδιού τους.Αντίθετος ο Ρωμανός σε συνάντηση των γονέων του με τον Πρωθυπουργό


Αντίθετος με την απόφαση των γονέων του να συναντηθούν την ερχόμενη Δευτέρα με τον πρωθυπουργό, δήλωσε από το νοσοκομείο ο Νίκος Ρωμανός, μέσω του συνηγόρου του.


Συγκεκριμένα, στο γραπτό μήνυμα που διάβασε ο συνήγορος του Ν.Ρωμανού, Φ. Ραγκούσης ο 21χρονος ανέφερε ότι «δηλώνω σε όλους τους τόνους ότι το αίτημα των γονιών μου να συναντήσουν τον Σαμαρά είναι κάτι που με βρίσκει κάθετα αντίθετο. Προφανώς κατανοώ την αγωνία τους αφού κινδυνεύουν να χάσουν το παιδί τους.


Όμως ο Σαμαράς έχει πλήρη γνώση των γεγονότων και δεν χρειάζεται κανένα πυροσβεστικό ραντεβού για να ενημερωθεί για καταστάσεις που γνωρίζει και επικροτεί».


 


Madata.gr 


Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X