Για την 4η σερί νίκη επί Κάμπος

Την διατήρηση της κορυφής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής στοχεύει στη σημερινή (15:00, Νovasports3) αναμέτρηση ο Άρης που υποδέχεται τον Απόλλωνα Αρναίας στο “Κλ. Βικελίδης”.

Στο ματς αυτό θα επιστρέψει ένας φίλος από… τα παλιά. Ο Γιάννης Τζιφόπουλος, που φόρεσε τη φανέλα των κιτρίνων σε περισσότερες από 270 φορές, θα τεθεί αντιμέτωπος κόντρα στη μεγάλη του αγάπη ως προπονητής της αντίπαλης ομάδας.   

Το συγκρότημα του Πάουλο Κάμπος με την ψυχολογία σε πολύ υψηλά επίπεδα μετά τις τρεις σερί νίκες στο πρωτάθλημα, θέλει μόνο τη νίκη κόντρα στην πρότελευταια ομάδα του ομίλου, για να πάνε με άλλον αέρα στο ντέρμπι με τον Πανσερραϊκό. 

Μαζουλουξής (τραυματίας), Σταυρόπουλος (βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του) έμειναν εκτός αποστολής, όπως και ο Μιχάλης Γιαννίτσης μετά από απόφαση του Πάουλο Κάμπος, που αποφάσισε να τον προφυλάξει, ώστε να είναι έτοιμος για τα δύο συνεχόμενα παιχνίδια με Πανσερραϊκό την Τετάρτη (11/12 Κύπελλο) και την Κυριακή (14/12 Πρωτάθλημα).

Στην αποστολή για τη σημερινή αναμέτρηση συμπεριλήφθηκε τελικά ο Δημήτρης Γκίνο που χτύπησε την Παρασκευή, με την συμμετοχή του στην ενδεκάδα να αποφασίζεται κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή. Πιθανότερος αντικαταστάτης του στο δεξί άκρο της άμυνας ο Καλούδης Λεμονής.

Πιθανή ενδεκάδα Άρη: Καρατζιοβαλής, Λιόλιος, Φερνάντες, Γκόλιας, Λεμονής, Παπαδόπουλος, Προβατίδης, Σουνάς, Ατματσίδης, Καπνίδης και Πόι

Σχετικά άρθρα