Μαγεία… Μέσι, χατ-τρικ και πάνω από… 400 (videos)

Ο Λιονέλ Μέσι ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στον θρίαμβο της Μπαρτσελόνα με σκορ 5-1 στο «Καμπ Νου» στο ντέρμπι της Βαρκελώνης κόντρα στην Εσπανιόλ για την 14η αγωνιστική. Ο Αργεντινός άσος πέτυχε χατ-τρικ με γκολάρες και ξεπέρασε τα 400 τέρματα με τους «μπλαουγρκάνα»! Έτσι, η «Μπάρτσα» πέτυχε την 4η σερί νίκη και ανέβηκε στους 34 βαθμούς, ούσα στο -2 από την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης. Η Εσπανιόλ έμεινε στους 14 και στο +4 από την ζώνη υποβιβασμού…       
Ο Λιονέλ Μέσι… μάγεψε, μία μέρα μετά το χατ-τρικ του Ρονάλντο με την «βασίλισσα»

Η Εσπανιόλ έκανε το… λάθος να προηγηθεί στο ντέρμπι με τον Σέρχιο Γκαρθία, ο οποίος πέτυχε πρώτο γκολ της ομάδας του στο εν λόγω γήπεδο μετά το 2009, στο 13’. Στη συνέχεια οι «μπλαουγκράνα» πίεσαν και ο Λιονέλ Μέσι… προειδοποίησε στο 30’ με δοκάρι, μετά από εκτέλεση φάουλ. Τελικά, ο Μέσι έκανε το 1-1 στο 45’ με εκπληκτικό τέρμα!!!

Ο Αργεντινός άσος πέτυχε το 2-1 στο 50’. Ο Πικέ στο 53’ με κεφαλιά σημείωσε το 3-1, ενώ ο Πέδρο σκόραρε στο 77’ και έγινε το 4-1. Ο Λιονέλ Μέσι στο 81’ ολοκλήρωσε το σόου του με ένα ακόμα όμορφο γκολ, διαμορφώνοντας το 5-1.

Οι συνθέσεις
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Μπράβο, Ντάνι Άλβες, Πικέ, Μαστσεράνο, Τζόντι Άλμπα, Μπουσκέτς (83′ Ματιέ), Ράκιτιτς (65′ Ινιέστα), Τσάβι, Μέσι, Νεϊμάρ, Λουίς Σουάρες (70′ Πέδρο).
ΕΣΠΑΝΙΟΛ: Κασίγια, Αρμπίγια, Άλβαρο Γκονθάλεθ, Μπέρτραντ (83′ Αμπραάμ), Τζουάν Φουέντες, Βίκτορ Σάντσεθ, Κάνιας (60′ Έκτορ Μορένο), Λούκας Βάθκεθ, Σάλβα Σεβίγια, Σέρχιο Γκαρθία, Φελίπε Καϊσέδο (71′ Στουάνι).


Σχετικά άρθρα