Στήριξη για την πρόκριση

Ο Ολυμπιακός περνάει μια δύσκολη αγωνιστική περίοδο και παρότι ο κόσμος της ομάδας δεν είναι ευχαριστημένος από τα τελευταία αποτελέσματα και τις εμφανίσεις της, θα είναι δυναμικά παρών και το βράδυ της Τρίτης στο «Γ. Καραίσκάκης» ώστε να τη βοηθήσει στο ματς με την Μάλμε και να συνεχίσει στην Ευρώπη.
 
Για το τελευταίο παιχνίδι του ομίλου στο Τσάμπιονς Λιγκ έχουν μείνει 6.500 εισιτήρια τα οποία αναμένεται να διατεθούν το προσεχές διήμερο και το γήπεδο να είναι ξανά γεμάτο, όπως και στα πιο εμπορικά ματς που είχαν προηγηθεί, στις μεγάλες νίκες με την Γιουβέντους και την Ατλέτικο. 
 
Ο Ολυμπιακός συνήθως παίρνει τα αποτελέσματα που χρειάζεται για να προκριθεί όταν παίζει γηπεδούχος στην τελευταία αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ. Στην πρόσφατη δεκαετία έχει έξι νίκες και μια ισοπαλία σε επτά αναμετρήσεις. Το ίδιο θα επιδιώξει να κάνει και τώρα, ξαναβρίσκοντας το καλό αγωνιστικό του πρόσωπο.
 
Ο Μίτσελ θα δοκιμάσει τα σχέδιά του για την ενδεκάδα στην τελευταία προπόνηση της Δευτέρας, ψάχνοντας την ιδανικότερη λύση για την αντικατάσταση του τραυματία Μιλιβόγεβιτς που υπέστη ρήξη έσω μηνίσκου και αναμένεται να επιστρέψει με το νέο έτος. Ο Εντινγκά είναι υποψήφιος, αλλά δεν αποκλείεται να χρησιμοποιηθεί ως αμυντικός μέσος ο Μανιάτης
 
Η Μάλμε φτάνει το μεσημέρι στην Αθήνα, με τον στόπερ Γιόχανσον να είναι στην αποστολή παρότι δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής λόγω τιμωρίας. Ο Χαρέιντε δεν έχει άλλα προβλήματα και στη θέση του αναμένεται να χρησιμοποιήσει τον έμπειρο Χάλστι. 

Σχετικά άρθρα