Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Ο απρόβλεπτος Άρης στον Υδροχόο φέρνει τα πάνω κάτω-Προβλέψεις για όλα τα ζώδια
Ο απρόβλεπτος Άρης στον Υδροχόο φέρνει τα πάνω κάτω-Προβλέψεις για όλα τα ζώδια  thumbnail

Ο απρόβλεπτος Άρης στον Υδροχόο φέρνει τα πάνω κάτω-Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Στις 5 Δεκεμβρίου και ώρα 01:57, ο Άρης περνάει στο ζώδιο του Υδροχόου στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 12 Ιανουαρίου 2015. Κατά την διάρκεια της πορείας του θα πυροδοτήσει εξελίξεις σε παγκόσμιο επίπεδο (αφού ο Υδροχόος είναι το ζώδιο της παγκοσμιότητας). Οι μαζικές συγκεντρώσεις είναι πολύ πιθανό να αποκορυφωθούν αυτό το διάστημα και να πυροδοτήσουναλλαγές και ανακατατάξεις στην κοινωνία. Η ανάγκη για απελευθέρωση και ανεξαρτησία μπορεί να επιτευχθεί ακόμα και με βίαιους τρόπους, αφού ο Άρης είναι ένας πολεμοχαρής πλανήτης. Ακόμα και σε προσωπικό επίπεδο, η διάλυση των καταπιεστικών σχέσεων είναι πολύ πιθανή. Ωστόσο, το γεγονός ότι στην πορεία του θα σχηματίσει ως επί το πλείστον θετικές όψεις, αποτελεί έναν βοηθητικό παράγοντα, που μπορεί να αποτρέψει τα χειρότερα.

 

Τα ζώδια που έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να «ξεσπάσουν» είναι αυτά του Σταθερού Σταυρού (ΤαύροιΛέοντεςΣκορπιοί και Υδροχόοι), ενώ τα ζώδια που θα ευνοηθούν περισσότερο από αυτή τη διέλευση είναι οι Κριοί, οιΔίδυμοι, οι Ζυγοί και οι Τοξότες.

Ήλιος σε τρίγωνο με Ουρανό


Στις 5 Δεκεμβρίου, λίγα λεπτά πριν την είσοδο του Άρη στον Υδροχόο – ώρα 00:30 – διαμορφώνεται το τρίγωνο Ήλιου – Ουρανού. Πρόκειται για μια εξαιρετικά θετική όψη, που επιφυλάσσει ευχάριστες ειδήσεις και εκπλήξεις σχεδόν σε όλους. Ο Ουρανός από το ζώδιο του Κριού ευνοεί τα νέα ξεκινήματα και μας παροτρύνει να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα προκύψουν. Η όψη αυτή θα βρίσκεται σε ισχύ το ερχόμενο τριήμερο και μπορεί επίσης να δημιουργήσει ευκαιρίες για ταξίδια ή να πυροδοτήσει επισημοποιήσεις σχέσεων.

 

Τα ζώδια που ευνοούνται ιδιαίτερα από την συγκεκριμένη όψη είναι αυτά τηςΦωτιάς (ΚριοίΛέοντες και Τοξότες) καθώς και του Αέρα (ΔίδυμοιΖυγοί καιΥδροχόοι).

Άρης στον Υδροχόο, Ήλιος σε τρίγωνο με Ουρανό και προβλέψεις για τα 12 ζώδια


Κριός

Αγαπητέ Κριέ, ο κυβερνήτης σου Άρης περνάει στις 5/12 στο ζώδιο του Υδροχόου, στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 12/1. Το διάστημα αυτό θα αποδειχθεί αρκετά παραγωγικό για σένα, καθώς θα αναμιχθείς σε πολλαπλές δραστηριότητες, θα βρεις καινούργια ενδιαφέροντα και θα δημιουργήσεις ένα μεγάλο κύκλο γνωριμιών. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου μάλιστα, μέσα από αυτές τις γνωριμίες, είναι πιθανό να βρεις ξεχωρίσεις ένα πρόσωπο με το οποίο θα ξεκινήσεις μια ερωτική ιστορία. Στις 5/12 επίσης ο Ουρανός που βρίσκεται στο ζώδιό σου, σχηματίζει τρίγωνο με τον Ήλιο, μια όψη που μπορεί να σου φέρει ανέλπιστες ευκαιρίες για την επαγγελματική σου αναρρίχηση, την επισημοποίηση μιας σοβαρής σχέσης ή και ένα ξαφνικό ταξίδι, που θα σου ανοίξει νέους δρόμους.

 

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, στις 5/12 ο Άρης περνάει στο μεσουράνημα του ηλιακού σου ωροσκοπίου, στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 12/1. Πρόκειται για ένα διάστημα, κατά το οποίο, η επαγγελματική σου πορεία θα σε απασχολήσει περισσότερο από κάθε άλλη φορά, γεγονός που θα σε παροτρύνει να εντείνεις τις προσπάθειές σου για να εξασφαλίσεις κάτι καλύτερο. Αν αναζητάς νέες προοπτικές, ο Άρης μπορεί να σου φέρει μια έμπνευση που σύντομα θα πάρει σάρκα και οστά. Δεδομένου ότι ο Άρης κυβερνάει και τον τομέα των σχέσεών σου, το ίδιο διάστημα, ίσως γνωστοποιήσεις μια σημαντική σχέση, ή ενδώσεις σε έναν πειρασμό μέσα από τον χώρο της δουλειάς σου. Το τρίγωνο Ήλιου – Ουρανού που διαμορφώνεται στις 5 Δεκεμβρίου, πρόκειται να σου φέρει μια οικονομική βοήθεια που δεν περιμένεις ή την αναζωπύρωση μιας παλιάς σχέσης. Η νέα θέση του Άρη φέρνει τα πάνω κάτω στην ερωτική και την επαγγελματική μας ζωή. 

 

Δίδυμοι

Φίλε Δίδυμε, στις 5/12 ο Άρης περνάει στο συμβατό ζώδιο του Υδροχόου στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 12/1. Η περίοδος αυτή θα αποδειχθεί πολύ θετική για σένα, καθώς ενόψει της γιορτινής περιόδου θα έχεις την ευκαιρία να ξεφύγεις από τη ρουτίνα της καθημερινότητας, να ταξιδέψεις και να συναντήσεις αγαπημένα σου πρόσωπα. Επαφές με άτομα διαφορετικής κουλτούρας ίσως αλλάξουν τη νοοτροπία σου ή σου δώσουν το ερέθισμα να ξεκινήσεις μια μελέτη. Θετικές αλλαγές ωστόσο θα υπάρξουν και στα επαγγελματικά σου, όπου είναι πιθανό να μετακινηθείς σε ένα άλλο πόστο ή ακόμα και σε μια άλλη πόλη, αν το επιδιώκεις. Το τρίγωνο Ήλιου – Ουρανού που διαμορφώνεται στις 5/12, σηματοδοτεί ευχάριστες εξελίξεις στον αισθηματικό τομέα και δεν αποκλείεται να σου φέρει έναν κεραυνοβόλο έρωτα, στην περίπτωση που είσαι αδέσμευτος. Η νέα θέση του Άρη φέρνει τα πάνω κάτω στην ερωτική και την επαγγελματική μας ζωή.

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ: www.myastro.gr 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X