Αρχική / More / Celebrity news / Σε δικαστικές περιπέτειες η Σίσσυ Φειδά
Σε δικαστικές περιπέτειες η Σίσσυ Φειδά  thumbnail

Σε δικαστικές περιπέτειες η Σίσσυ Φειδά

Προβλήματα με τη δικαιοσύνη θα κληθεί να αντιμετωπίσει η Σίσσυ Φειδά, αφού εναντίον της έχει κατατεθεί μήνυση. Οι δικαστικές περιπέτειες της πρόσφατα παντρεμένης διακοσμήτριας εσωτερικών χώρων οφείλονται σε μήνυση που κατέθεσε εναντίον της ο πρώην συνέταιρός της.


Σύμφωνα με γνωστό site, πρόκειται για τον Δημήτρη Κιτσινέλη με τον οποίο είχαν ανοίξει το εστιατόριο Adamo στο Νέο Ψυχικό. Μέσα σε μία νύχτα και ενώ όλα έμοιαζαν καλά, το εστιατόριο έκλεισε και σχηματίστηκε δικογραφία με την οποία ο Κιτσινέλης κατηγορεί τους συνεταίρους του για συμπαιγνία εις βάρος του. Όσο για τη μήνυση που κατέθεσε εναντίον της Σίσσυς Φειδά, σε αυτή η διακοσμήτρια αντιμετωπίζει τις εξής κατηγορίες: κατά συρροή και συναυτουργία, ηθική και φυσική αυτουργία, υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης, χρήση εγγράφου που έχει υπεξαχθεί και απιστία.


Όπως υποστηρίζει στη μήνυσή του ο Κιτσινέλης τον Ιούλιο του 2010 είχε συστήσει μία ετερόρρυθμη εταιρεία με την επωνυμία Κιτσινέλης-Φειδά και ΣΙΑ ΕΕ με τον διακριτικό τίτλο "Διόσκουροι" -που αργότερα έγινε "ADAMO"-, και εταίρους τον ίδιο με ποσοστό συμμετοχής 41%, τη Φειδά με 15% και τον ιδιοκτήτη του ακινήτου Στυλιανό Θεολόγου με 44%. Όλα πήγαιναν καλά μέχρι που έγινε έξωση στους ιδιοκτήτες του εστιατορίου και ξεκίνησαν οι διαμάχες. Όπως αναφέρεται στα δικόγραφα, σύμφωνα με το toratora, δύο μέρες πριν την έξωση η Φειδά ξεχνώντας να ενημερώσει τον Κιτσινέλη, συμφώνησε να μεταβιβάσει την άδεια του καταστήματος στον Θεολόγου.


Οι αντίδικοι πρόκειται να δώσουν σύντομα ραντεβού στα δικαστήρια τους προσεχείς μήνες καθώς όλες οι πλευρές είναι αποφασισμένες να βρεθεί λύση.


 


Madata.gr 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X