Θαυμασμός για το νέο αθλητικό κέντρο της Σίτι (videos&pics)

Άλλαξε επίπεδο η Μάνστεστερ Σίτι! Οι «πολίτες», όπως είχε υποσχεθεί ο Σεΐχης Μανσούρ όταν ανέλαβε τον σύλλογο, απέκτησαν νέο αθλητικό κέντρο, που προκαλεί θαυμασμό! Την Δευτέρα η «Daily Mail» αποκάλυψε τις νέες εγκαταστάσεις αξίας 200 εκατ. λιρών, και οι εικόνες… καθηλώνουν, με την αγγλική εφημερίδα να αναφέρει πως το νέο προπονητικό κέντρο των πρωταθλητών Αγγλίας είναι το καλύτερο στον κόσμο!

Να θυμίσουμε πως ο ιδιοκτήτης της Μάντσεστερ Σίτι, τόνισε πως θέλει να αλλάξει ολόκληρη την ιστορία του συλλόγου του Μάντσεστερ το 2008, όταν και απέκτησε τις μετοχές της ομάδας και τώρα μπορεί να υπερηφανεύεται πως αφήνει στους «πολίτες» μια τεράστια κληρονομιά! Ξέρει πως για να μπορεί ένας σύλλογος να πρωταγωνιστεί χρειάζονται υποδομές, πρέπει να μπουν οι «γερές» βάσεις και στο πλαίσιο αυτό η Σίτι έπρεπε να αποκτήσει και ένα υπερσύγχρονο αθλητικό κέντρο.

Έτσι, δίπλα στην έδρα της Μάντσεστερ Σίτι, στο «Έτιχαντ», «γεννήθηκε» ένα αθλητικό κέντρο, στο οποίο συστεγάζεται όλος ο σύλλογος. Δηλαδή εκεί «φοιτούν» και οι παίκτες των ακαδημιών, εκεί εργάζεται πλέον και το υπόλοιπο ανθρώπινο δυναμικό της ομάδας (όπως σας γραφεία της Σίτι, τα μέλη του γραφείου Τύπου), εκτός αγωνιστικών χώρων!

Στο νέο «άντρο» των «πολιτών» υπάρχουν 16 γήπεδα προπόνησης, τρία γυμναστήρια, πισίνες για κρυοθεραπεία, δωμάτια διαμονής και πολλά άλλα… Πλέον στους παίκτες της αγγλικής ομάδας προσφέρονται οι καλύτερες συνθήκες δουλειάς μέσω υψηλού επιπέδου υπηρεσιών! Όπως είπαμε, εκεί στεγάζονται πλέον και οι ακαδημίες της Μάντσεστερ Σίτι, με τα παιδιά να γυμνάζονται δίπλα από τα ινδάλματά τους. Δημιουργήθηκαν και ξενώνες, ενώ υπάρχει και ξεχωριστό ξενοδοχείο… Φυσικά οι ομάδες των ακαδημιών έχουν δικά τους γήπεδα, τα οποία θα τα ζήλευαν και ομάδες της Σούπερ Λίγκας! Βλέπετε, οι ομάδες δεν δημιουργούνται μόνο με τα χρήματα!!!
Οι νέες εγκαταστάσεις της Μάντσεστερ Σίτι φτιάχτηκαν σε χώρο, όπου πριν από χρόνια υπήρχαν εργοστάσια…

«Ζαλίστηκε» και ο Λιονέλ Μέσι!
Ο Πάμπλο Ζαμπαλέτα δεν έκρυψε τον θαυμασμό του για τις νέες εγκαταστάσεις της ομάδας του, αλλά ο άσος της Σίτι προκάλεσε… αναστάτωση, όταν αναφέρθηκε στο όνομα του Λιονέλ Μέσι. Ο Ζαμπαλέτα υπογράμμισε πως ο αστέρας της Μπαρτσελόνα είναι και αυτός ενθουσιασμένος από τις εγκαταστάσεις των «πολιτών», κάτι που έχει την δική του… αξία με βάση τα όσα γράφονται και για το μέλλον του «Λέο». Να θυμίσουμε πως ο Λιονέλ Μέσι είχε βρεθεί στο προπονητικό κέντρο της Σίτι, μαζί με τον Ζαμπαλέτα, με την εθνική ομάδα της Αργεντινής πριν από μερικές μέρες, όταν και η «αλμπισελέστε» έδωσε φιλικά επί αγγλικού εδάφους.

****Να αναφέρουμε πως για λογαριασμό της «Daily Mail» στο αθλητικό κέντρο της Μάντσεστερ Σίτι βρέθηκε ο Μάρτιν Κίον. Μιλάμε για πρώην άσο της Άρσεναλ. Τον ξενάγησε ο Πατρίκ Βιεϊρά, ο οποίος έχει εδώ και μερικά χρόνια πόστο στους «πολίτες». Οι δυο τους ήταν συμπαίκτες στους «κανονιέρηδες»!

Πηγή: DailyMail.co.uk

Σχετικά άρθρα