Τους πήρε όλους για τον «τελικό»

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε το βράδυ της Δευτέρας την προετοιμασία του για την καθοριστική αναμέτρηση με την Μάλμε, με τον Μίτσελ να παίρνει στην αποστολή όλους τους παίκτες που είναι υγιείς και έχουν δικαίωμα συμμετοχής. 
 
Για το αρχικό σχήμα σίγουροι είναι οι Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Μασουακού, Μποτία, Εντινγκά, Μανιάτης, Φουστέρ και Ντομίνγκες, ενώ παίζονται η θέση του δεύτερου στόπερ με υποψήφιους Αμπιντάλ και Αυλωνίτη, αυτή του αριστερού χαφ με τους Κασάμι και Αφελάι και του σέντερ φορ με Μπενίτες και Μήτρογλου .
 
Στην αποψινή προπόνηση στο Ρέντη οι ποδοσφαιριστές του Μίτσελ δούλεψαν πάνω στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, ενώ στην συνέχεια έκαναν ασκήσεις τακτικής. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με το καθιερωμένο δίτερμα. Ο Τζίμι Ντουρμάζ έκανε ατομικό και θεραπεία, ενώ ο Λούκας Μιλιβόγεβιτς θεραπεία.
 
Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν όλοι διαθέσιμοι παίκτες: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Αυλωνίτης, Μποτία, Μπουχαλάκης, Διαμαντάκος, Ντομίνγκεζ, Ελαμπντελαουί, Φουστέρ, Γιαννούλης, Μανιάτης, Μαζουακού, Μήτρογλου, Αμπιντάλ, Σαλίνο, Μπενίτες, Σιόβας, Αφελάι, Εντινγκά, Κασάμι, Χουτεσιώτης .
 
Εκτός δηλαδή από τους τραυματίες, αποκλείστηκαν και οι Ντοσεβί, Φορτούνης, Γκαζαριάν που είναι εκτός λίστας.
 
Πριν από την προπόνηση έγινε αρκετή δουλειά σε θέματα ανάλυσης του αντίπαλου, αλλά και του τρόπου παιχνιδιού του Ολυμπιακού με παρακολούθηση προηγούμενων αγώνων.

Σχετικά άρθρα