Φουστέρ: «Είμαστε αισιόδοξοι»

Με δηλώσεις του στη NOVA o Νταβίντ Φουστέρ αναφέρθηκε στη σημασία του σημερινού αγώνα του Ολυμπιακού με την Μάλμε και τα κέρδη που θα έχει η ομάδα του σε περίπτωση επιτυχίας. 
 
Οι δηλώσεις του Ισπανού, εκ των αρχηγών των ερυθρόλευκων:
 
Ο αγώνας με τη Μάλμε αποτελεί για καλή ευκαιρία για τους παίκτες του Ολυμπιακού να κάνουν για νέα αρχή; 
 
«Αυτό είναι το ωραίο που έχει το ποδόσφαιρο. Δηλαδή ότι σου δίνει την ευκαιρία κάθε εβδομάδα να ανατρέψεις ένα κακό αποτέλεσμα που μπορεί να έχεις. Εμείς γνωρίζουμε ότι το παιχνίδι με τη Μάλμε είναι πολύ σημαντικό. Αυτά τα παιχνίδια έχουν μία ιδιαίτερη ατμόσφαιρα και για εμάς είναι πολύ σημαντικό να το κερδίσουμε γιατί ξέρουμε πως μία νίκη θα μας δώσει τη δυνατότητα να συνεχίσουμε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις». 
 
Το γεγονός ότι έχει ολοκληρωθεί το σουηδικό πρωτάθλημα εδώ και λίγες εβδομάδες μπορεί αν επηρεάσει τις ισορροπίες της αναμέτρησης; 
 
«Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι έχει σταματήσει το πρωτάθλημα τους αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία. Οι παίκτες της Μάλμε συνεχίζουν την προετοιμασία τους και δίνουν φιλικά παιχνίδια για να είναι σε καλή φόρμα και γνωρίζουμε πως και εκείνοι θέλουν πολύ το αποτέλεσμα». 
 
Είσαι αισιόδοξος; 
 
«Πάντα είμαι αισιόδοξος. Στο ποδόσφαιρο πρέπει πάντα να είσαι αισιόδοξος γιατί σε διαφορετική περίπτωση δεν ξέρεις που πας». 

Σχετικά άρθρα