Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Ο Μανoς Μηκιδης μας αναλυει το όνομα ΑΝΝΑ
 Ο Μανoς Μηκιδης μας αναλυει το όνομα ΑΝΝΑ  thumbnail

Ο Μανoς Μηκιδης μας αναλυει το όνομα ΑΝΝΑ


A N N A


ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ
Ονοματολογία από τον Μάνο Μηκιδη


Το όνομα Άννα είναι εβραϊκης προελευσης κ' σημαίνει κυριολεκτικά : χάρις , εύνοια , ευλογία.
Στην Αινειαδα , Άννα είναι η αδελφή της Διδους. Το όνομα έχει την ιδία σημασία κ’ στα φοινικικά.


Είναι ένα καρκινικό όνομα , μπορεί δηλαδή να διαβαστεί κ’ ανάποδα [όταν το διαβάζουμε το βλεμμα μας , πηγαίνει από αριστερά προς τα δεξιά και μετά από τα δεξιά προς τα αριστερά, όπως δηλαδή θα κινείτο αν παρακολουθούσε έναν κάβουρα (καρκίνο) να προχωρά].


-Το Α ως αρχικό γράμμα (Ο βασικός λίθος του ονόματος)
Η κάτοχος αυτού του ονόματος είναι ένα άτομο που παίρνει πρωτοβουλίες , με ενθουσιασμό , με παρορμητικό , δυναμισμό κι θαρρος.Φθανει στην επιτυχία ανεξάρτητα με τα εμπόδια που θα παρουσιαστούν στον δρόμο της.
Αρέσκεται στο να είναι ηγέτιδα-αρχηγός παρά να είναι οπαδός. Έχει σκέψη ανεξάρτητη γεγονός που πολλές φορές την οδηγεί σε απροσδόκητες κι ‘’βιαστικες’’..καταστασεις.
Απαραίτητο είναι να αναπτύξει την υπομονή της κι να μάθει να συνεργάζεται με τους γύρω της. Ανταποκρίνεται με έναν ενστικτώδη τρόπο σε κάθε ‘’πρόκληση’’ κι το κάνει με δράση κι έντονο ταμπεραμεντο.Δειχνει πείσμα και ξεροκεφαλιά , τόλμη κι αποφασιστικοτητα.Ξερει τι θέλει αλλά το διεκδικεί με λάθος τρόπο. Χρειάζεται προσοχή διότι έχει εγωιστικές τάσεις κι αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μοναξιά. Την εκνευρίζει η ..αναμονή και γενικά δεν ..χαλαρώνει εύκολα.


Δεν ασχολείται με την γνώμη των άλλων ,τα λέει έξω από τα δόντια και καλό είναι να βάζει κάποιες στιγμές φρένο στις σκέψεις κι τα λόγια της.
Το Α ανήκει στην δυναμική τριάδα , στον Ήλιο κι τον Λέοντα και έχει σαν έμβλημα του το ξίφος.Μερα του είναι η Κυριακή .Η παύλα αυτού του γράμματος μπορεί μερικές φορές να θεσει έναν χωρισμό κάλλιστα όμως μπορεί να χρησιμεύει κ’ σαν εξισορροπιστης που πάντα προβλέπει μια αλλαγή δράσης η’ κατοικίας …γενικά καινούργιες δράσεις ,αλλαγή σε υγεία η’ οικονομικά.


-Ο Ενεργητικός Αριθμός του ονόματος ‘’Άννα’’.
Ο αριθμός που ισούται με το άθροισμα όλων των γραμμάτων του ονόματος νας δείχνει με ποιον τρόπο η κάτοχος του ονόματος θα ζήσει στην ζωή της , τι θα επιχειρήσει να αποκτήσει στην ζωή της , ποια είναι η ‘’αύρα’’ της.
Έχουμε λοιπόν 4 γράμματα ,πράγμα που μας δείχνει ότι το άτομο αυτό θα κινηθεί με σταθερότητα , σοβαρότητα , εργατικότητα , ομοιομορφία , μεθοδικότητα αλλά θα πρέπει να προσέχει την μονοτονία , κι την κόπωση-κούραση.


-Ο τελευταίος λίθος- τελευταίο γράμμα του ονόματος…
Μας φανερώνει ποια θα είναι η κατάληξη ,πως το άτομο θα δώσει ‘’ζωή στην ζωή του’’. Εδώ συμπτωματικά έχουμε πάλι το γράμμα ‘’Α’’ κι ισχύει ότι γράψαμε παραπανω.Επιπροσθετα ερμηνεύουμε κι την αριθμητική αξία του ‘’Α’’ το 1 δλδ .Αρα έχουμε την ολοκλήρωση-κατάληξη του ατόμου με αρχηγικότητα, αυτοδημιούργια, αυτάρκεια , πρωτοτυπία .Προσοχή θέλει στον εγωισμό που οδηγεί σε μοναξιά.


-Το όνομα ‘’ΑΝΝΑ’’ είναι αξιοσημείωτο ότι έχει μόνο σταθερά γράμματα (γράμματα δλδ που έχουν ‘’πόδι’’) πράγμα που δίνει στην κάτοχο του ικανότητα επιτυχίας ,σοβαρότητα κι δυναμη.Αυτο γίνεται ακόμα ….ισχυρότερο καθώς κι στα φωνήεντα συναντάμε μόνο το Α που θεωρείται δυνατό-σκληρό φωνήεν δίνοντας επιπλέον αντοχή κι δύναμη!!


ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!


Μάνος Μηκίδης
Αριθμολόγος- ΜαθηματικόςX

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X