Μίτσελ: «Θα πάει για νίκη η Ατλέτικο»

Ο Ολυμπιακός πρέπει να νικήσει απόψε την Μάλμε ώστε να προκριθεί σίγουρα στην Ευρώπη, αλλά και να εκμεταλλευτεί την περίπτωση που η Ατλέτικο Μαδρίτης νικήσει στο Τορίνο την Γιουβέντους .
 
Κι ο Μίτσελ δήλωσε στη NOVA ότι όλες οι πληροφορίες που έχει από την Ισπανία αναφέρουν ότι η Ατλέτικο θα πάει να το χτυπήσει για νίκη το ματς στο Τορίνο. 
 
Ο Μίτσελ είπε:
 
Για το ματς: «Είναι μία καλή ευκαιρία να κάνουμε μία νέα αρχή. Είναι μία διαφορετική διοργάνωση και νομίζω ότι θα είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι. Είναι μία ευκαιρία για εμάς να συνεχίσουμε να παίζουμε ανάμεσα στους 16 καλύτερους της Ευρώπης και αυτό είναι κάτι που μας αρέσει».
 
Για την Μάλμε: «Πιστεύω ότι η Μάλμε έχει ένα ξεκάθαρο στυλ παιχνιδιού και δεν θα το αλλάξει πολύ. Λίγο πολύ θα κάνουν τα ίδια πράγματα με το πρώτο ματς. Εμείς είχαμε κάνει κάποια πράγματα καλά σε εκείνο το παιχνίδι, παρόλο που είχαμε ένα άσχημο αποτέλεσμα. Θα επιμείνουμε στα καλά πράγματα που κάναμε» 
 
Για το Γιουβέντους-Ατλέτικο: «Γνωρίζω τι λένε οι παίκτες, ο προπονητής και ο πρόεδρος τους. Ότι θα κερδίσουν στο Τορίνο» 

Σχετικά άρθρα