Αρχική / Σεξ / Άνδρας / Ιστορίες Σεξ Αναγνωστών: «Μου αρέσει η γυναίκα να παίζει με τον πρωκτό μου»
Ιστορίες Σεξ Αναγνωστών: "Μου αρέσει η γυναίκα να παίζει με τον πρωκτό μου" thumbnail

Tάσος, 35 ετών

Ιστορίες Σεξ Αναγνωστών: "Μου αρέσει η γυναίκα να παίζει με τον πρωκτό μου"

Aναγνώστης μας ρωτά: 


Γεια σας και σας ευχαριστώ προκαταβολικά για τον χρόνο σας.


Είμαι ένας 35χρονος άνδρας ετεροφυλόφιλος. Πάντα μου άρεσε να πειραματίζομαι και να δοκιμάσω καινούργια πράγματα τόσο στη σεξουαλική επαφή όσο και στον αυνανισμό. Τα τελευταία 5 χρόνια η σεξουαλική μου ζωή είναι πολύ φτωχή, εξαιτίας μιας πολύ δύσκολης και σεξουαλικά καταπιεστικής σχέσης που τελείωσε, αλλά δεν έχω ξεπεράσει ακόμα. Βρίσκομαι σε φάση ανασυγκρότησης και αναζήτησης σεξουαλικού συντρόφου με τον οποίο θα απελευθερωθώ σεξουαλικά.

 

Παρόλο που όπως προανέφερα δεν έλκομαι από άντρες, μου αρέσει πολύ να παίζω με τον πρωκτό μου. Αυτό άρχισε τις στιγμές αυνανισμού, που άρχισα να παίζω με τον πρωκτό μου. Παλαιότερα έβαζα βαθιά το δάχτυλο μου (και αντικείμενα σε ανάλογο μέγεθος), καθόμουν απάνω και μερικές φορές έφτασα σε οργασμό μόνο με ερεθισμό του προστάτη. Τώρα τελευταία χαϊδεύομαι μόνο – χωρίς διείσδυση – και πάλι φτάνω σε οργασμό χωρίς να αγγίξω το πεος μου. Με τις ανοιχτόμυαλες γυναίκες που είχα σχέση δοκιμάζαμε να πειραματισμούμε με το θέμα, όπου δεχόμουν και μου προκαλούσε μεγάλο ερεθισμό ένα δάχτυλο.

 

Τώρα τελευταία φαντασιώνομαι έντονα τη παθητική σεξουαλική στάση με γυναίκα που θα έχει στραπον (δονητή με ζώνη).

 

Έχω κάποιες ερωτήσεις επί του θέματος, που δεν μπορώ να συζητήσω με οικείους μου, αφού το θέμα για έναν άντρα είναι ταμπού:

 

1. Υπάρχει περίπτωση μετά από αυτή την εμπειρία να έχω αλλαγές στη σεξουαλική μου ζωή, δηλαδή  να αποκτήσω ομοφυλοφιλικές ή αμφισεξουαλικές τάσεις.

 

2. Παλαιότερα που συχνά υπήρχε διείσδυση δάχτυλου ή αντικειμένου στον πρωκτό μου συχνά, είχα διαπιστώσει ότι μετά απόκτησα πρόωρη εκσπερμάτιση. Αυτό μπορεί να προκλήθηκε από χαλάρωση των μυών στην περιοχή, που επέφερε η συχνή διείσδυση? Η διείσδυση ενός αντικειμένου όπως το στραπον μπορεί να προκαλέσει επιδείνωση.

 

3. Είναι ανωμαλία ή διαστροφή αυτή η φαντασίωση, που είναι τόσο έντονη και ερεθιστική, ώστε κάθε φορά που το σκέφτομαι να έχω στύση μπροστά και μια γλυκιά αίσθηση από πίσω. 

 

4. Μήπως είναι καλύτερο να σταματήσω να παίζω με τον πρωκτό μου. Μετά από κάθε "πρωκτικό" οργασμό, νιώθω πολλές τύψεις για τις ορμές μου.

 

Περιμένω με ανυπομονησία την απάντηση σας.

 

Σας ευχαριστώ ξανά για το χρόνο σας.

 


Στο ερώτημά σας απάντησε ο ψυχοθεραπευτής, Δημήτρης Κατσαρός  


Αγαπητέ αναγνώστη:

 

Νομίζω το κλειδί στο να απαντήσει κανείς για το κίνητρο του γράμματός σας το δίνετε στο τέλος κάνοντας λόγο για "τύψεις". Μοιάζει η διεξοδική αναφορά στον τρόπο με τον οποίο φτάνετε σε οργασμό να αποτελεί ένα είδος εξομολόγησης μέσα από το οποίο αιτείστε περισσότερο απενοχοποίηση και λιγότερο καθησυχασμό χωρίς να αποκλείει το ένα το άλλο. Άλλωστε μέσα στις ενοχές σας υπάρχει και ένας παράγοντας φόβου ότι "αν συνεχίσετε αυτή τη δραστηριότητα δε θα μπορείτε να έχετε κανονική σεξουαλική επικοινωνία", "θα χαθείτε μέσα στη διαστροφή" και τα λοιπά. 

 

Η πραγματικότητα όπως την αντιλαμβανόμαστε σήμερα στην ψυχολογία είναι πως ο άνθρωπος είναι πανσεξουαλικό ον. Αν αρθούν οι αναστολές του, που σχετίζονται με την εσωτερίκευση των εκάστοτε απαγορεύσεων μπορεί να εκτονωθεί με οποιοδήποτε τρόπο. Ο τρόπος που έχετε επιλέξει να ικανοποιείστε σύμφωνα με τα παραπάνω, δεν θα μπορούσε να αποτελεί "πρόβλημα" για κανέναν παρά μόνο εσάς και τη σύντροφό σας. Και αυτό το "πρόβλημα" είναι λύση απ' τη στιγμή που βρίσκετε αμοιβαία ικανοποίηση.

 

Αν υπάρχει κάτι επεξηγηματικό να ειπωθεί για το θέμα που σας απασχολεί είναι πως κάθε τι καινούργιο μας συναρπάζει και στο βαθμό που αναπαράγουμε το παλιό επειδή "πρέπει" ή "για να μην υπάρξει πρόβλημα" η σύγκριση με το καινούργιο κάνει το καινούργιο ακόμα πιο ενδιαφέρον. Συνεπώς νομίζω πως αν ασχολείστε με την γυναίκα ως "πρέπει" τότε μετατοπίζετε το ενδιαφέρον σας ακόμα περισσότερο σε σας. Αυτό δεν είναι κακό στο βαθμό που δεν αρνείστε την επιθυμία σας: Να νιώσετε ικανοποίηση. Το σεξ άλλωστε ήταν πάντα το τέλος των πρέπει. Αν βρίσκετε το "τέλος" μ'αυτό τον τρόπο είναι δικαίωμά σας.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X