«Τιμωρήστε τους Αγγελόπουλους»

H ΚΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ζητά από τον αθλητικό δικαστή την τιμωρία των αδελφών Αγγελόπουλου, καθώς δε συμμορφώθηκαν με την εις βάρος τους απόφαση για τα όσα δήλωσαν σε βάρος του Δημήτρη Γιαννακόπουλο σε συνέντευξή τους τον Οκτώβριο τα αφεντικά της ΚΑΕ Ολυμπιακός. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Με την υπ’ αριθμόν 58/18-11-2014 απόφαση του Μονομελούς Δικαιοδοτικού Οργάνου του ΕΣΑΚΕ επεβλήθη στους κ.κ. Παναγιώτη και Γεώργιο Αγγελόπουλο, ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, πρόστιμο και ποινή αυστηρής έγγραφης επίπληξης με πρόσκληση για ανάκληση των αναφερομένων στο σκεπτικό της ανωτέρω αποφάσεως δυσφημιστικών δηλώσεων που έκαναν σε βάρος του κ. Δημητρίου Γιαννακόπουλου, πρώην Προέδρου της Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησαν την 1η Οκτωβρίου 2014. 

Ωστόσο, έως σήμερα, ουδεμία δήλωση ανάκλησης ή έστω αποκήρυξης των δηλώσεων που αναφέρονται στην ανωτέρω απόφαση έχει λάβει χώρα εκ μέρους των κ.κ. Παναγιώτη και Γεωργίου Αγγελόπουλου, γεγονός το οποίο καταδεικνύει σαφώς ότι οι προαναφερθέντες αρνούνται να συμμορφωθούν προς το διατακτικό της απόφασής Σας. 

Επειδή, σύμφωνα με τη διάταξη του Άρθρου 67 του Ειδικού Πειθαρχικού Κανονισμού Πρωταθλήματος Καλαθόσφαιρας Α1 Εθνικής Κατηγορίας 2014-2015 του ΕΣΑΚΕ, δυσφήμηση του αθλήματος συνιστά και η μη συμμόρφωση προς τις αποφάσεις του Μονομελούς Δικαιοδοτικού Οργάνου του ΕΣΑΚΕ, παρακαλούμε όπως επιληφθείτε επί της πειθαρχικώς ελεγκτέας δυσφημιστικής συμπεριφοράς των ιδιοκτητών της Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός, οι οποίοι παραλείπουν να συμμορφωθούν στο περιεχόμενο της υπ’ αριθμ. 58/18-11-2014 απόφασής Σας, καθώς και όπως επιβάλλετε τις προβλεπόμενες από τον Κανονισμό ποινές».

Σχετικά άρθρα