Ουδέτερος ο Πλατινί για τις εκλογές της FIFA…

Δυο είναι μέχρι στιγμής οι υποψήφιοι για τον προεδρικό θώκο της FIFA για τις εκλογές που θα γίνουν τον Μάιο του 2015, και ο Μισέλ Πλατινί έκανε γνωστό ότι δεν προτίθεται να υποστηρίξει κάποιον εκ των Σεπ Μπλάτερ και Ζερόμ Σαμπάν!
Αυτοί οι δυο έχουν καταθέσει έως τώρα υποψηφιότητα για την προεδρία της FIFA ενόψει των αρχαιρεσιών της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής συνομοσπονδίας, τον Μάιο του 2015…

«Η εικόνα της FIFA είναι πάρα πολύ άσχημη και θα ήθελα ο Μπλάτερ να μη διεκδικούσε ξανά την προεδρία, καθώς είναι υπεύθυνος γι’ αυτή την εικόνα. Τον είχα στηρίξει σε προηγούμενες εκλογές, αλλά τώρα δεν θα το κάνω, καθώς πιστεύω ότι είναι μέρος του προβλήματος και όχι της λύσης, που πρέπει να υπάρξει στην παγκόσμια συνομοσπονδία», υπογράμμισε ο πρόεδρος της UEFA .
Και για να μη… χαρεί ο έτερος υποψήφιος και συμπατριώτης του, ο Πλατινί συμπλήρωσε μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό του Παρισιού: «Επίσης, δεν θα στηρίξω ούτε τον Σαμπάν. Ελπίζω να υπάρξει τρίτη υποψηφιότητα».

Όπως είπαμε, τη θέση θα διεκδικήσουν ο νυν πρόεδρος της FIFA, Σεπ Μπλάτερ και ο Γάλλος Ζερόμ Σαμπάν, χωρίς να αποκλειστεί, ωστόσο, το ενδεχόμενο κι άλλης υποψηφιότητας ή υποψηφιοτήτων.

Σχετικά άρθρα