Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Θα είναι το 2015 η τυχερή σου χρονιά; Διάβασε εδώ
Θα είναι το 2015 η τυχερή σου χρονιά; Διάβασε εδώ thumbnail

Θα είναι το 2015 η τυχερή σου χρονιά; Διάβασε εδώ

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν υπάρχει ένα πλάνο στη ζωή σου ή αν υπάρχει ένας τρόπος για να δεις του σου επιφυλάσσει το μέλλον;


Εκτός από τους πέντε αριθμούς του αριθμολογικού σου προφίλ υπάρχει και ένας άλλος αριθμός – ο Αριθμός του Προσωπικού σου Έτους - που δείχνει την κατεύθυνση που πρέπει να κινηθείς την κάθε χρονιά για να εκπληρώσεις το ύψιστο του δυναμικού σου.


Σύμφωνα με την αριθμολογία, η ζωή λειτουργεί σε εννεαετείς κύκλους ανάπτυξης που ενσωματώνουν τις βασικές αρχές των αριθμών από το 1 έως το 9. Κάθε χρόνος είναι κάτω από έναν αριθμό και κάθε αριθμός έχει μια συγκεκριμένη δόνηση. Όταν ένα άτομο ολοκληρώσει το έτος 9 αρχίζει ξανά από το 1 και προχωράει μέσα από τους εννέα αριθμούς.


Για να βρεις σε ποιο έτος του εννεαετούς κύκλου βρίσκεσαι πρέπει να βρεις τον Αριθμό του Προσωπικού σου Έτους.


Τύπος υπολογισμού Αριθμού Προσωπικού Έτους:
Μέρα γέννησης + μήνας γέννησης + παγκόσμιο έτος= Αριθμός Προσωπικού Έτους. Προσθέτουμε τους αριθμούς μεταξύ τους μέχρι να καταλήξομε σε ένα μονό ριζικό αριθμό.


Έστω ότι: θέλουμε να υπολογίσουμε τον Αριθμό Προσωπικού Έτους ενός ατόμου που έχει γεννηθεί στις 15 Ιουλίου. Το έτος γέννησης δεν μας ενδιαφέρει, γιατί στη θέση του υπολογίζουμε το παγκόσμιο έτος.
Προσθέτουμε 15 (ημέρα) + 7(μήνας) + 2015 (παγκόσμιο έτος 8) 1+5+7+8= 21 2+1=3. Ο Αριθμός του Προσωπικού του Έτους είναι το 3.


Κάθε αριθμός Προσωπικού Έτους έχει το δικό του μήνυμα και τις δικές του απαιτήσεις. Περιγράφει με ακρίβεια τα γεγονότα που θα διαδραματιστούν καθώς και τον τρόπο που πρέπει να τ' αντιμετωπίσει το άτομο που είναι κάτω από αυτόν τον αριθμό για να εναρμονιστεί με τη φυσική ροή του έτους.


Τώρα που γνωρίζεις τον Αριθμό του Προσωπικού σου έτους θα έχει ενδιαφέρον να κοιτάξεις εννέα χρόνια πριν – όταν βρισκόσουν στο ίδιο Προσωπικό Έτος – και να δεις τι είχε συμβεί. Αν έχεις γερή μνήμη θα εκπλαγείς βλέποντας να επαναλαμβάνονται τα ίδια γεγονότα με μια δόνηση παρόμοιου τύπου. Π.χ αν πριν 9 χρόνια έδωσες χρήματα για να κτίσεις ένα σπίτι, τώρα 9 χρόνια μετά μπορεί να στέλνεις χρήματα στο παιδί σου που σπουδάζει.


Από τη στιγμή που θα κάνεις αυτή τη διαπίστωση μπορείς να ρίξεις μια ματιά στο μέλλον κοιτάζοντας τα επόμενα χρόνια.


Ας δούμε τώρα επιγραμματικά τους Αριθμούς Προσωπικών Ετών από το 1 έως το 9.


Εννεαετής κύκλος ανάπτυξης


Αριθμός Προσωπικού έτους 1: Χρονιά για να φυτέψεις τους σπόρους για νέα ξεκινήματα. Δράση και δημιουργία.


Αριθμός Προσωπικού έτους 2: Χρονιά συνεργασίας και προσαρμοστικότητας. Συμβιβασμοί και καθυστερήσεις.


Αριθμός Προσωπικού έτους 3: Χρονιά κοινωνικών επαφών και εμπνευσμένων ιδεών. Δημιουργικές ασχολίες.


Αριθμός Προσωπικού έτους 4: Χρονιά για να μπουν γερά θεμέλια για το μέλλον. Σταθερότητα και ασφάλεια.
Πηγή: http://www.astrology.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X