Βενγκέρ: «Μένει στην Άρσεναλ ο Κάμπελ»

Μία μέρα μετά το θριαμβευτικό 4-1 της Άρσεναλ στην Πόλη κόντρα στην Γαλατάσαραϊ για το Τσάμπιονς Λιγκ, με τον Τζόελ Κάμπελ βασικό, ο Αρσέν Βενγκέρ απέκλεισε το ενδεχόμενο αποχώρησης του Κοσταρικανού εξτρέμ από τους «κανονιέρηδες».

Έτσι, ο Άλατος τεχνικός… έκοψε την φόρα των πολλών μνηστήρων για τον πρώην άσο του Ολυμπιακού. «Ο Τζόελ σίγουρα θα μείνει στην ομάδα μας», ξεκαθάρισε ο Αρσέν Βενγκέρ για τον 21χρονο άσο, που φέτος μετρά 8 συμμετοχές, με μόλις 222 λεπτά σε όλες τις διοργανώσεις. Στην Τουρκία με την «Γαλατά έπαιξε το πρώτο του 90λεπτο στη σεζόν!

Να θυμίσουμε πως ο Τζόελ Κάμπελ έκανε πολύ καλές εμφανίσεις με τον Ολυμπιακό, αλλά και με την εθνική του ομάδα στο πρόσφατο Μουντιάλ . Το καλοκαίρι επέστρεψε στην Άρσεναλ, στην οποία και ανήκε, αλλά εδώ και μερικές εβδομάδες βγήκαν νέες φήμες που ανέφεραν πως μπορεί να δοθεί ξανά δανεικός από τους «κανονιέρηδες»… Έτσι, υπήρξαν ξανά πολλοί ενδιαφερόμενοι, ενώ γράφτηκε πως τον θέλει και ο Ολυμπιακός. Ο Αρσέν Βενγκέρ πήρε λοιπόν θέση και κατέστησε σαφές ότι ο διεθνής άσος θα συνεχίσει στην Άρσεναλ!

Σχετικά άρθρα