Νίκολιτς: «Υποχρέωσή μας η νίκη»

Ο αγώνας με τον Αστέρα Τρίπολης δεν είναι αδιάφορος για την Παρτιζάν παρά τον αποκλεισμό της, όπως τόνισε ο προπονητής Μάρκο Νίκολιτς.

«Είναι υποχρέωση για μας να νικήσουμε για να αυξήσουμε τη συγκομιδή των βαθμών μας στην Ευρώπη εν όψει και της επόμενης σεζόν. Παρότι δεν υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον στον αγώνα, θα προσπαθήσουμε για τη νίκη. Για να βελτιώσουμε τη θέση μας στην κατάταξη της UEFA και για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας. Ο Αστέρας είναι μια κλασική ελληνική ομάδα. Παίζει οργανωμένα στην άμυνα και δεν αλλάζει το στυλ παιχνιδιού της, όποιον κι αν αντιμετωπίζει. Είναι επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις και μέσα στην περιοχή. Διαθέτει δύο ψηλά σέντερ μπακ και αρκετούς Αργεντινούς, που δίνουν ποιότητα, αλλά και μαχητικό πνεύμα στην ομάδα», ανέφερε ο Σέρβος τεχνικός.

Για το μέλλον της ομάδας του Βελιγραδίου, τόνισε: «Αν η ομάδα μας μείνει μαζί και ενισχυθεί λίγο, έχει δυνατότητες να εξελιχθεί και να διακριθεί αρχικά στο πρωτάθλημα και μετά στην Ευρώπη. Αν όμως υπάρχουν πολλές αποχωρήσεις, αλλάζουν τα δεδομένα», ανέφερε.

Ο αριστερός μπακ-χαφ της ομάδας, Βλάντιμιρ Βολκόφ, είπε: «Στον αγώνα της Ελλάδας είχαμε μια άσχημη μέρα, αποτύχαμε και αυτό μας επηρέασε για τη συνέχεια. Στην έδρα μας περιμένω ένα διαφορετικό παιχνίδι. Στα τελευταία ματς δείξαμε ικανοί να αντιμετωπίσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο και θα παίξουμε για τη νίκη. Έχουμε μεγάλο κίνητρο. Θα παίξουμε για τη φανέλα της Παρτιζάν και τον κόσμο μας».

Σχετικά άρθρα