ΠΑΟΚ: «Την άνοιξη πρέπει να συνεχίσουμε όλοι μαζί»

Την προσοχή των οπαδών του ΠΑΟΚ εφιστά η διοίκηση του “Δικεφάλου του Βορρά” ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με την Γκινγκάμπ. Η “ασπρόμαυρη” ΠΑΕ τονίζει πως ο σύλλογος παραμένει στο “μικροσκόπιο” της UEFA και καλεί τους φίλους της ομάδας να υποστηρίξουν την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του Άγγελου Αναστασιάδη μόνο με τη φωνή τους.

Η ανακοίνωση:

“Στο τελευταίο και καθοριστικότερο ματς του ομίλου του Europa League εναντίον της Γκινγκάμπ, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ καλεί όλους τους φιλάθλους που θα βρεθούν στην Τούμπα για ακόμη μια φορά να συμπαρασταθούν με τη φωνή τους και μόνο στους ποδοσφαιριστές για μια ακόμη πρόκριση στους 32 της διοργάνωσης.

Όπως σε όλα τα φετινά παιχνίδια, έτσι και σε αυτό, περνάμε διαρκώς τις εξετάσεις της UEFA και πρέπει να γίνει απόλυτα κατανοητό ότι απαγορεύεται η χρήση πυρσών, κροτίδων, βεγγαλικών, μηχανημάτων lazer και η ρίψη οποιουδήποτε αντικειμένου στον αγωνιστικό χώρο. Επίσης απαγορεύονται πανό ή σημαίες με πολιτικό, ρατσιστικό ή υβριστικό περιεχόμενο. Σε αντίθετη περίπτωση και δεδομένης της ιδιαίτερης κρισιμότητας του ματς, οι τιμωρίες που προβλέπονται θέτουν σε κίνδυνο την ευρωπαϊκή μας προοπτική.

Στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις την άνοιξη πρέπει να συνεχίσουμε όλοι μαζί!

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων που θα βρεθούν στο γήπεδο, διευκρινίζουμε τα εξής:

– Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 19:30

– Τα εκδοτήρια μπροστά στη μπουτίκ θα λειτουργούν από τις 09:00 ως την έναρξη του αγώνα και εκείνα της Θύρας 4 από τις 15:00 ως την έναρξη του αγώνα

– Για την αγορά εισιτηρίου, την είσοδο στο γήπεδο, την παραλαβή εισιτηρίου αγορασμένου από το ίντερνετ, την επίλυση προβλημάτων, την παραλαβή πρόσκλησης ή διαπίστευσης είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας, διαβατηρίου, διπλώματος οδήγησης ή ανάλογου αποδεικτικού ταυτότητας.

– Το VIP parking θα λειτουργήσει στο χώρο του σχολείου επί της οδού Κλεάνθους”.

Σχετικά άρθρα