Τζεντίλε: «Στόχος η εκδίκηση»!

Εκδίκηση για την «βαριά» ήττα στο ΟΑΚΑ στον αγώνα του πρώτου γύρου (90-63) θέλει η Αρμάνι Μιλάνο σύμφωνα με τον Αλεσάντρο Τζεντίλε στην αυριανή (11/12, 21:45, Novasports 3) αναμέτρηση με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο Μεντιολάνουμ Φόρουμ για την 9η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκας.

«Η αναμέτρηση απέναντι στον Παναθηναϊκό προφανώς είναι πολύ δύσκολη, αλλά την ίδια ώρα έχουμε υψηλό κίνητρο», σχολίασε ο 22χρόνος περιφερειακός της ιταλικής ομάδας και τόνισε: «Ο στόχος μας είναι να πάρουμε εκδίκηση για την ήττα μας στον πρώτο γύρο η οποία μας πλήγωσε πολύ. Έκτοτε είμαστε βελτιωμένοι. Τώρα, περισσότερο από ποτέ, είναι μία ευκαιρία να δούμε πού βρισκόμαστε σε σχέση με τις καλύτερες ομάδες της Ευρωλίγκας».

Ο Λούκα Μπάνκι, προπονητής της Αρμάνι επισήμανε ότι μια νίκη επί του Παναθηναϊκού θα προσδώσει γόητρο στην ομάδα του: «Η αναμέτρηση απέναντι στον Παναθηναϊκό αναμένεται δύσκολη. Στην τελευταία συνάντηση ο αντίπαλός μας έδειξε πως μπορεί να επιβάλλει το ταλέντο του, τη σωματική δύναμή του, την αθλητικότητά του και την εμπειρία του. Είναι μία ευκαιρία για εμάς να προκριθούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και μάλιστα μπροστά στο κοινό μας. Πρόκειται για τον πρώτο στόχο μας στη χρονιά, αλλά προσδίδει γόητρο και θέλουμε να αποδώσουμε στο μέγιστο βαθμό και να τον πετύχουμε».

Σχετικά άρθρα