Ολοκληρώνοντας το πρώτο του ταξίδι

Ο Αστέρας Τρίπολης ρίχνει άγκυρα σήμερα στο Βελιγράδι κόντρα στην Παρτιζάν (20.00 Νοvasports 2), στην πρώτο του ευρωπαϊκή πορεία σε διοργάνωση της UEFA . Ένα ταξίδι που ξεκίνησε από τα μέσα Ιουλίου στο Ροβανιέμι της Φινλανδίας, με ενδιάμεσο σταθμό το Μάιντζ της Γερμανίας και τερματικό την πρωτεύουσα της Σερβίας. 

Η τελευταία προπόνηση των Αρκάδων έγινε σε… πολικές συνθήκες με τη θερμοκρασία να αγγίζει το μηδέν και σε μερικές περιπτώσεις να πέφτιε κάτω από αυτό.  

Παρά τις δυσκολίες που συνάντησε στο γήπεδο της Παρτιζάν, το πρόγραμμα του Αστέρα έγινε κανονικά και περιελάμβανε πολλές ασκήσεις με μπάλα, ενώ στη συνέχεια δόθηκε έμφαση από τον Στάικο Βεργέτη σε θέματα τακτικής και ανάπτυξης παιχνιδιού, με τους ποδοσφαιριστές του Αστέρα να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες του προπονητικού τιμ.

Όσον αφορά στην αρχική ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Έλληνας τεχνικός αυτή κατά τα φαινόμενα θα περιλαμβάνει τους: Θεοδωρόπουλο στην εστία, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Λούι, Σανκαρέ, Ζησόπουλο και Παντελιάδη. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν οι Τιέ Μπι και Κουρμπέλης, με τους Γιαννιώτη και Μπακασέτα πιο μπροστά. Ο Νίκο θα έχει οργανωτικό ρόλο και ο Μπαράλες θα είναι ο μοναδικός προωθημένος. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μπαντής, Κυριακόπουλος, Μπαντιμπανγκά, Τσοκάνης, Μάσα, Πάρα και Μουνάφο .

Σχετικά άρθρα