«Πρώτη» Ουζουνίδη και εσωτερικός κανονισμός

Τον Μαρίνο Ουζουνίδη παρουσίασε στους ποδοσφαιριστές του Πανιώνιου, ο δ/ντής του ποδοσφαιρικού τμήματος, Νίκος Ζαμάνης, ενώ παράλληλα τους ανακοίνωσε τον νέο εσωτερικό κανονισμό.

«Αλλάζουμε σελίδα, προσπαθούμε να κάνουμε μία νέα αρχή. Να σέβεστε τον προπονητή σας. Όποιος υποπέσει σε πειθαρχικό παράπτωμα, θα πληρώσει πρόστιμο 500 ή 1.000 ευρώ. Αν υπάρξει τσακωμός μεταξύ σας, το πρόστιμο θα είναι 5.000 ευρώ. Και αν σώσετε την ομάδα, θα μοιραστείτε πριμ 100.000 ευρώ».

Από την πλευρά του, ο νέος τεχνικός της ομάδας της Νέας Σμύρνης τόνισε: «Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία ότι είστε μικροί σε ηλικία. Είστε επαγγελματίες κι έτσι θα σας αντιμετωπίζω. Εγώ όταν ήμουν 17-18 έπαιζα Α’ Εθνική και στα 21 μου κλήθηκα στην Εθνική. Δεν θέλω να ακούσω κακή κουβέντα για τον προηγούμενο προπονητή. Θα κρατήσουμε κάποια από τα στοιχεία που είχατε στο παιχνίδι σας, θα διορθώσουμε άλλα και θα προσθέσουμε δικά μας».

Ακολούθησε η πρώτη προπόνηση, στο στάδιο της Νέας Σμύρνης, υπό τις εντολές της νέας τεχνικής ηγεσίας. Το βάρος δόθηκε στην τακτική, προκειμένου οι παίκτες να αφομιώσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα την φιλοσοφία του νέου τεχνικού.

Σχετικά άρθρα