Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Ερμή σε τρίγωνο με Ήλιο- Σήμερα οι ευχές μπορεί να πραγματοποιηθούν! Για ποια ζώδια όμως;
Ερμή σε τρίγωνο με Ήλιο- Σήμερα οι ευχές μπορεί να πραγματοποιηθούν! Για ποια ζώδια όμως;  thumbnail

Ερμή σε τρίγωνο με Ήλιο- Σήμερα οι ευχές μπορεί να πραγματοποιηθούν! Για ποια ζώδια όμως;

Μην αναρωτιέσαι τι είναι εκείνο που νιώθεις να φτερουγίζει μέσα σου, αυτό που σε κάνει να χαμογελάς χωρίς να ξέρεις γιατί, ενώ ταυτόχρονα παρατηρείς ότι και οι γύρω σου κινούνται σε μια αντίστοιχη κατάσταση και διάθεση με τη δική σου! Υπάρχουν πολλά χαμόγελα ζωγραφισμένα πάνω στα πρόσωπα που δίνουν ένα πολύ φωτεινό χρώμα στην ημέρα και μια λάμψη στις διαθέσεις…

 

Τις ημέρες αυτές δεχόμαστε την ευεργετική ενέργεια του τριγώνου μεταξύ του Ερμή και του Δία, μια όψη η οποία κορυφώνεται αύριο Παρασκευή, ωστόσο η επίδραση της είναι ήδη σε ενέργεια, και θα είναι μέχρι και την ημέρα του Σαββάτου, ανοίγοντας καινούργιους ορίζοντες στη σκέψη, ενισχύοντας πάρα πολύ την επικοινωνία! Επιτρέπει την ανταλλαγή απόψεων, ιδεών, συναισθημάτων, μέσα σε ένα πολύ όμορφο κλίμα, που προάγει τις σχέσεις και τις συνεργασίες.

 

Τις ημέρες αυτές, βρισκόμαστε κάτω από απροσδόκητες εξελίξεις, που πολλές φορές μας εκπλήσσουν ευχάριστα. Μπορεί να έχουν τη μορφή μηνυμάτων ή ειδήσεων, με ιδιαίτερα αισιόδοξο χρώμα. Δίνουν τη δυνατότητα της αποκατάστασης κάποιων σχέσεων, με τις οποίες το προηγούμενο διάστημα για κάποιο λόγο μπορεί και να είχαμε απομακρυνθεί. Τώρα, μπορούμε να έρθουμε πιο κοντά και να επικοινωνήσουμε σε ένα πολύ πιο καλό και υγιές περιβάλλον, αποκαθιστώντας την όποια διαφωνία η ψυχρότητα!

 

Παράλληλα όμως, τις ημέρες αυτές οι ευκαιρίες μπορεί να έρθουν και από εκεί που δεν το περιμένεις. Ευκαιρίες, που μπορεί να αφορούν σχέσεις, συνεργασίες και γενικότερα θέματα της επαγγελματικής ζωής, που μπορεί να έχουν πολύ ευχάριστες εξελίξεις, με ιδιαίτερα θετικές προεκτάσεις!

 

Εκεί που νόμιζες πως τα θέματά σου έχουν κολλήσει, δεν μπορούν να πάνε παρακάτω και δεν μπορείς να βρεις έναν τρόπο να ξεκολλήσεις από τη στασιμότητα, ως δια μαγείας εμφανίζεται ο από μηχανής Θεός, που όχι μόνο σου δίνει τη δυνατότητα κάποιων πιο συγκεκριμένων κινήσεων, αλλά μπορεί να φέρει και τα πρόσωπα εκείνα, που θα σταθούν κοντά σου και θα σου δώσουν συγκεκριμένες κατευθύνσεις και βοήθειες…

 

Η ερωτική ζωή περνά σε μια φάση άκρως αναζωογονητική, μια και η επικοινωνία είναι αυτή που συνήθως διορθώνει ή… χαλάει τις σχέσεις. Τώρα είναι η εποχή που αφενός μπορείς να επικοινωνήσεις πολύ καλύτερα με το σύντροφό σου, αφετέρου ενεργοποιούνται εξελίξεις για πολύ συγκεκριμένες συναντήσεις τις ημέρες αυτές, τις οποίες βεβαίως δεν γνωρίζεις, όμως δεν παύουν να έχουν δρομολογηθεί για σένα!

 

Μην απορήσεις αν στο δρόμο σου βρεθεί ένα πρόσωπο, που ακόμα και με την πρώτη ματιά που θα ανταλλάξεις μαζί του, καταλαβαίνεις ότι κάτι σας φέρνει κοντά… Και βεβαίως, μπορεί να υπάρξουν και εκείνες οι επιστροφές προσώπων από το παρελθόν, που δίνουν αφενός τη δυνατότητα για έναν νέο κύκλο διαπραγματεύσεων, αφετέρου μια δεύτερη ευκαιρία σε κείνες τις ιστορίες, που δεν έχουν ακόμα τελειώσει. Κάλεσε τώρα στο 14788 για να μάθεις τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή από τους πιο διάσημους αστρολόγους ή στείλε sms με την λέξη ΜΑΝΟΣ στο 54529, με χρέωση μόνο 1,23/sms.

 

Αφήσου στις ευεργετικές ενέργειες των πλανητών και σε ό,τι προετοιμάζουν για εσένα. Οι ημέρες έχουν μαγεία και δεν έχεις παρά να αφεθείς στις εξελίξεις τους!

Ποια ζώδια επηρεάζονται από το τρίγωνο Ερμή-Ήλιου


ΚριοίΛέοντεςΖυγοί και Τοξότες του τρίτου δεκαήμερου, αλλά και όσοι έχετεωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, οι μέρες αυτές έχουν κάτι να σας πουν ή να σας φέρουν… Μια επαγγελματική συμφωνία, ένα πρόσωπο από το παρελθόν ή ένα πρόσωπο που θα σας συνοδεύσει στο μέλλον… Πολλά τα σενάρια, πάρτε όποιο σας εξυπηρετεί ή όλα!

 

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ: www.myastro.gr 



 



Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X