Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / H σοβαρή Αφροδίτη στον Αιγόκερω και πως θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο
H σοβαρή Αφροδίτη στον Αιγόκερω και πως θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο  thumbnail

H σοβαρή Αφροδίτη στον Αιγόκερω και πως θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο

Θα δημιουργηθεί μια σταθερότητα και μια έντονη σοβαρότητα σε όλες τις προσωπικές σχέσεις, κυρίως θα δοθεί ένα κύρος σε κάποιες που είναι έτοιμες να αναπτυχθούν με βάση την ποιότητα. Το καλό είναι ότι τα άτομα που έχουν την Αφροδίτη σε αυτό το ζώδιο ξέρουν ακριβώς τι θέλουν και με ποιο τρόπο θα το αποκτήσουν. Για αυτό σχεδόν σπάνια βρίσκονται σε σχέσεις που είναι χρήσιμες. Η δράση γίνεται πάντα με σύνεση και με διάθεση για να εξασφαλιστεί μια βάση γιατί ο Αιγόκερως είναι ζώδιο της Γης. Αυτό βέβαια αφαιρεί λίγο από τον ενθουσιασμό και την ποικιλία αλλά προδιαθέτει σε διάρκεια και αντοχή. Τα μεγάλα λόγια δεν θα τα ακούσει κανένας και κυρίως δεν θα ειπωθούν ψέματα ή υπερβολές. Η λογική σκοπιμότητα του Κρόνου κατευθύνει το συναίσθημα και ρυθμίζει την ισορροπία. Οπότε εδώ μιλάμε για μια πολύ πιστή Αφροδίτη και μάλλον θεωρείται απόλυτα μονογαμική (εκτός αν υπάρχουν συγκεκριμένες όψεις μέσα στο ατομικό ωροσκόπιο). Περισσότερο θα ευνοηθούν κατά αρχάς οι Αιγόκεροι και μετά οι Ταύροι, Καρκίνοι , Παρθένοι, Σκορπιοί, και Ιχθύες.


Κριός
Σίγουρα όλο το σκηνικό θα σε οδηγήσει να αποκτήσεις μια συγκεκριμένη άποψη και ταυτότητα. Μπορεί να συμμετέχεις σε περισσότερες κοινωνικές εκδηλώσεις οι οποίες όμως επιβάλλονται είτα από την οικογένεια ή από το κατεστημένο. Θα σε βοηθήσει να αναζητήσεις την ποιότητα στην εμφάνισή σου που μπορεί να γίνει ξαφνικά συντηρητική αλλά και στις σχέσεις σου. Θα δημιουργηθούν ευκαιρίες επαγγελματικές χωρίς όμως να αποκτήσεις απόλυτα αυτό που σου αρέσει ή σε εκφράζει, τουλάχιστον όμως θα έχεις δουλειά και δεν θα είσαι εκτός παιχνιδιού.


Ταύρος
Ευνοείσαι γενικά από αυτό το πέρασμα γιατί θα βάλεις τα όρια και τις αποστάσεις που ίσως χρειάζεσαι για να επιβιώσεις μέσα σε μια σχέση πιθανόν με τον Κριό που ξεφεύγει που και που. Επίσης σε ακραία περίπτωση μπορεί να φύγεις από αυτή την σχέση γιατί θα τα βάλεις όλα κάτω και θα δεις ότι δε σε συμφέρει, ούτε και ψυχικά γίνεται να είσαι σε αυτή την κατάσταση. Το δικαίωμα της αναγέννησης σε θέματα οικονομικά θα σου δώσει την δυνατότητα να κερδίσεις σε ένα επίπεδο γι' αυτό καλύτερα να δώσεις προσοχή σε όλες τις υποθέσεις σου και θα έχεις μια ποιοτική και οικονομική εξέλιξη. Επειδή θα έχεις έφεση προς την πρόοδο, θα κάνεις τα πάντα με στόχο να εξασφαλιστείς. Το εξωτερικό μπορεί να παίξει ξαφνικά και πολύ δραστήρια.


Δίδυμοι
Θα κάνεις προσπάθειες για να επιβιώσεις σε δύσκολες συνθήκες και θα προσπαθήσεις να προσεγγίσεις κοντά σου άτομα που έχουν δύναμη και μπορούν να σε υποστηρίξουν. Ένα μεγαλύτερο πρόσωπο ίσως κάνει την εμφάνισή του και εσύ χωρίς να το θέλεις 100% θα το ακολουθήσεις γιατί θα έχεις ανάγκη από την συναισθηματική εξασφάλιση που μπορεί να σου προσφέρει. Η προσπάθειά σου να αποδεχτείς ότι έχεις υπαρξιακά προβλήματα θα σου δώσει τη δύναμη να αντιμετωπίσεις κάποια προβλήματα και θα βρεις την ισορροπία σου μέσω της προσωπικής σου έκφρασης. Είναι δύσκολο να καταλάβεις τις αξίες του Αιγόκερω γιατί μπορεί να σε δεσμεύει σε μια ποιοτική κατεύθυνση και κατά την γνώμη σου "σε καταναγκαστικά έργα".


Καρκίνος
Θα έχεις μεγαλύτερη ανάγκη να μοιράζεσαι τα όνειρά σου και τους στόχους σου με άτομα που θα ταιριάζεις και θα έχετε κοινές φιλοδοξίες. Για αυτό θα κινηθείς για να εξελίξεις τις προσωπικές σου σχέσεις και ειδικά την πολύ στενή με τον/την σύντροφό σου και σίγουρα θα κάνεις φιλότιμες προσπάθειες για να πετύχεις. Και κρίση να περνούσες αυτό το διάστημα θα καλυτερεύσουν τα πράγματα γιατί θα δεις τελικά πόση αξία έχει αυτό το άτομο στην ζωή σου. Από μια συνεργασία μπορεί να γίνεις δημοφιλής και θα σε βοηθήσει να επεκτείνεις και τα επαγγελματικά σου σχέδια. Επειδή θα νοιάζεσαι υπερβολικά για την έγκριση των άλλων ίσως να κάνεις υποχωρήσεις και συμβιβασμούς που άλλες φορές θα σου φαίνονταν υπερβολικές. Η σκέψη να προχωρήσεις σε γάμο αυτή την περίοδο θα στροβιλίζει στο μυαλό σου.


Λέων
Χρειάζεται να καταλάβεις ότι θα πρέπει να δημιουργήσεις ισορροπίες μέσα στην καθημερινότητά σου και κυρίως να μην αφήσεις τα πράγματα να είναι φλου και τελείως ανοργάνωτα. Επίσης θα προσπαθήσεις να δουλέψεις περισσότερο με τον σώμα σου και τα θέματα υγείας σου. Οι σχέσεις μέσα στον εργασιακό σου χώρο πιθανόν να χρειάζονται μεγάλη ευγένεια, δικαιοσύνη και αρμονία γιατί θα αναζητήσεις ακόμα και μέσα σου την ισορροπία και θα κάνεις κινήσεις ανάλογες για να βρεις το μέτρο σου. Θα πρέπει όμως να καθορίσεις από πού πρέπει να ξεκινήσεις και που θα σταματήσεις σε οτιδήποτε κάνεις γιατί μπορεί να παραμένεις αδρανής και ίσως να μην θέλεις να δουλέψεις πολύ, αν δεν υπάρχει η δομή και το στυλ που σου ταιριάζει. Το να προσφέρεις και να υπηρετήσεις ως καλός πρόσκοπος θα σου δείξει τον δρόμο της σωστής εκτόνωσης. Μέσα στην δουλειά σου η πιθανή γνωριμία με Καρκίνο ή Αιγόκερω θα σε απασχολήσει αρκετά.


Παρθένος
Πηγή: www.astrology.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X