Αρχική / Συνταγές / Φλογέρες με γέμιση σοκολατένια κρέμα μπουγάτσας: Μαγειρεύοντας με τα παιδιά & το manamia.gr.
Φλογέρες με γέμιση σοκολατένια κρέμα μπουγάτσας: Μαγειρεύοντας με τα παιδιά & το manamia.gr. thumbnail

Φλογέρες με γέμιση σοκολατένια κρέμα μπουγάτσας: Μαγειρεύοντας με τα παιδιά & το manamia.gr.

Η Άννα Δρούζα επισκέφτηκε το Kids Cooking Club, όπου ο σεφ Κυριάκος Μελάς, μαζί με τους μικρούς του βοηθούς, μας έδειξε πως να φτιάχνουμε πεντανόστιμες φλογέρες με γέμιση μπουγάτσα με κρέμα σοκολάτα. Ενα νόστιμο και θρεπτικό γλυκό που μπορείτε να φτιάξετε με τα παιδιά σας εύκολα και γρήγορα.


                    


Τώρα που πλησιάζουν και τα Χριστούγεννα, είναι η ιδανική εποχή για να περάσετε δημιουργικά την ώρα σας με τα παιδιά σας και να φτιάξετε ένα γλυκό που θα λατρέψουν τα παιδιά και οι καλεσμένοι σας και που είναι πολύ εύκολο να γίνει.


Δείτε το βίντεο, ακολουθήστε τη συνταγή και φτιάξτε πεντανόστιμες και γιορτινές φλογέρες με γέμιση μπουγάτσα με κρέμα σοκολάτα: 


 


Η Nestlé Ελλάς και το manamia.gr μέσα από το πρόγραμμα "Παιδιά όλο Υγεία" συνεχίζουν για 4η χρονιά την υποστήριξη προγραμμάτων που στοχεύουν στη διατροφική διαπαιδαγώγηση των παιδιών, που μέχρι σήμερα έχουν αγγίξει περισσότερα από 68.000 παιδιά.


Πρόγραμμα Παιδιά Όλο Υγεία της Nestlé!


Το Healthy Kids Global Programme είναι μια από τις πιο σημαντικές πρωτοβουλίες της Nestlé για τη Δημιουργία Αμοιβαίου Οφέλους στον τομέα της διατροφής. Το πρόγραμμα βασίζεται σε μια απλή πεποίθηση που μοιραζόμαστε όλοι εμείς στη Nestlé: πως η εκπαίδευση είναι το πιο αποτελεσματικό εργαλείο για να βοηθήσουμε τα παιδιά να κατανοήσουν ότι η ισορροπημένη διατροφή σε συνδυασμό με φυσική δραστηριότητα μπορεί να τους εξασφαλίσει μια υγιή πορεία για όλη τους τη ζωή.


Σε αυτή την προσπάθεια συμμετέχουν όλες οι θυγατρικές της Nestlé παγκοσμίως, αναπτύσσοντας προγράμματα που στοχεύουν στη διατροφική διαπαιδαγώγηση των παιδιών. Όμως οι διατροφικές ανάγκες διαφέρουν κατά πολύ από χώρα σε χώρα: από τον υποσιτισμό των αναπτυσσόμενων χωρών μέχρι τον υπερσιτισμό των αναπτυγμένων, τα προγράμματα της Nestlé σχεδιάζονται και προσαρμόζονται στα συγκεκριμένα διατροφικά ζητήματα που απασχολούν την κάθε περιοχή.


Ο διατροφικός χάρτης έχει αλλάξει σημαντικά τα τελευταία πενήντα χρόνια: ενώ η συνολική εικόνα έχει βελτιωθεί αισθητά, νέα ζητήματα έχουν κάνει την εμφάνισή τους. Προβλήματα υποσιτισμού εξακολουθούν να ισχύουν σε αναπτυσσόμενες χώρες, ενώ τα ποσοστά παχυσαρκίας αυξάνονται διαρκώς στις αναπτυγμένες χώρες και επιβαρύνουν το δείκτη χρόνιων ασθενειών. Οι αριθμοί μιλάνε μόνοι τους: σε παγκόσμιο επίπεδο, δύο δισεκατομμύρια άνθρωποι υποφέρουν από ελλείψεις μικροστοιχείων, ενώ 1,6 δισεκατομμύρια ενήλικες είναι υπέρβαροι (σε αυτούς περιλαμβάνονται 400 εκατομμύρια παχύσαρκοι).


Η κατάσταση απαιτεί δράση και οι καλύτεροι πρεσβευτές της αλλαγής δεν μπορούν παρά να είναι τα παιδιά. Ωστόσο η προσπάθεια αυτή χρειάζεται να γίνει με προσοχή και υπευθυνότητα. Γι’ αυτό και στη Nestlé έχουμε αναπτύξει αυστηρά κριτήρια για τα προγράμματα που συμμετέχουν στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία του Healthy Kids, ενώ για την πραγματοποίησή τους επιδιώκουμε τη συνεργασία με αρμόδιους φορείς, όπως ειδικούς σε θέματα διατροφής, ΜΚΟ και κυβερνητικές αρχές για θέματα υγείας.

Σήμερα στη Nestlé αριθμούμε περισσότερα από 60 ενεργά προγράμματα σε συνεργασία με τουλάχιστον 100 ΜΚΟ και κρατικούς φορείς. Είναι μια προσπάθεια που απαιτεί συντονισμό, αφοσίωση και πολλή δουλειά. Είναι όμως και ένα δυνατό παράδειγμα που αντικατοπτρίζει τον τρόπο με τον οποίο δημιουργούμε αμοιβαίο όφελος τόσο για την εταιρεία, όσο και για την κοινωνία στην οποία ζούμε και εργαζόμαστε.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X