«Με Νέλσον θα είμαστε αλλιώς»

«Όταν επιστρέψει ο Ντεμάρκους Νέλσον η ομάδα θα είναι αλλιώς», τόνισε ο Δημήτρης Διαμαντίδης, αρχηγός του Παναθηναϊκού, μετά την ήττα της ομάδας του στο Μιλάνο.

Ο Διαμαντίδης σχολίασε για την αναμέτρηση: «Προσπαθήσαμε. Έχουμε πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε και θέλουμε να τα κάνουμε καλύτερα. Εξελίχθηκε σε ματς που κρίθηκε στις δυο βολές, αστόχησα και χάσαμε. Δε νομίζω ότι ήταν αντιαθλητικό το τελευταίο φάουλ εις βάρος μου. Άλλοι θα το κρίνουν αυτό».

«Στόχος μας ήταν να περάσουμε στο Top 16», παρατήρησε ο ηγέτης των «πρασίνων» για την πορεία της ομάδας μέχρι τώρα και επισήμανε: «Η ομάδα θέλει να γίνεται καλύτερη και να προσπαθεί 100%. Το εφαρμόζουμε αυτό νομίζω, αν όχι για 40 λεπτά, σίγουρα για μεγάλο διάστημα. Επόμενος στόχος για εμάς είναι το παιχνίδι με τον Άρη. Θέλουμε να βελτιωνόμαστε, προσπαθούμε και θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε. Η ομάδα ξεκίνησε με στόχο να πηγαίνει παιχνίδι με παιχνίδι. Καταφέραμε να περάσουμε στο Top 16. Δουλεύουμε πολύ καθημερινά στην προπόνηση. Στόχος είναι πάντα στο επόμενο ματς να είμαστε καλύτεροι, να διορθώσουμε τα λάθη και να χαίρεται ο κόσμος το μπάσκετ που παίζουμε».

«Από την αρχή έχουμε απουσίες και δεν είμαστε όλοι μαζί», συνέχισε ο Διαμαντίδης και τόνισε: «Σήμερα δεν είχαμε τον Λευτέρη, ο Νέλσον είναι εκτός εδώ και καιρό και όταν επιστρέψει θα είναι αλλιώς η ομάδα».

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού με δηλώσεις του στο επίσημο site των «πρασίνων» αναφερόμενος στην παρουσία των Ελλήνων φιλάθλων στο Παλαντέζιο υπογράμμισε πως: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο του Παναθηναϊκού, που έκανε τόσα χιλιόμετρα για να έρθει εδώ για να μας δει».

Σχετικά άρθρα