Γκουβερνέκ: «Ο ΠΑΟΚ μπορεί το πρωτάθλημα»!

“Είμαι περήφανος γι την ομάδα μου” δήλωσε ο Ζοσελίν Γκουρβενέκ μετά την πρόκριση της Γκινγκάμπ, ενώ τόνισε ότι  ΠΑΟΚ έχει πιθανότητες να πάρει το πρωτάθλημα. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού της Γκινγκάμπ:

“Συγχαρητήρια για τη νίκη και την πρόκριση. Είμαι πολύ χαρούμενος για την νίκη και περήφανος που η ομάδα μου αντεπεξήλθε σε ένα δύσκολο όμιλο, κάτι που δεν είχαμε προγραμματίσει και ίσως κάποιοι να μην το πίστευαν. Γι’ αυτό είμαι περήφανος για την ομάδα μου”.

 

Για το αν το ματς της Τούμπας του θύμισε το παιχνίδι στην Γαλλία, με την έννοια πως η ομάδα του εκμεταλλεύτηκε τις ίδιες αδυναμίες του ΠΑΟΚ: “Ηταν ένα διαφορετικό ματς. Σήμερα γνωρίζαμε πως ο ΠΑΟΚ θα πιέσει γιατί παίρνει δύναμη από την έδρα του. Θα μπορούσαμε να σκοράρουμε πριν το δεύτερο γκολ που πετύχαμε και τα πράγματα να ήταν διαφορετικά. Ξέραμε επίσης πως ο Ρατς είναι ένας παίκτης που μπορεί να βοηθήσει και επιθετικά”.
Για το αν είναι περήφανος για το ότι η ομάδα του είναι η μοναδική γαλλική που προκρίθηκε: “Είμαι ακόμη πιο περήφανος γι’ αυτό. Είναι η τρίτη σερί μας νίκη, δεδομένου πως υπήρχαν δύο νίκες για το πρωτάθλημα. Αποκλείστηκε η Σεντ Ετιέν και η Λιλ. Εμείς είχαμε έναν δύσκολο όμιλο και έτσι είμαι περήφανος που περάσαμε στην επόμενη φάση”.

Για το σερί νικών που έχει η Γκινγκάμπ το τελευταίο διάστημα: “Το σημαντικό είναι πως υπάρχει ηρεμία. Υπήρχε από την αρχή της σεζόν και αυτό έδεσε την ομάδα μας. Αυτό ίσχυε και στα άσχημα αποτελέσματα που είχαμε”.

Για το πώς είδε τον ΠΑΟΚ: “Πιστεύω πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα. Γνωρίζω για την μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού. Έχει δυνατό σύνολο ο ΠΑΟΚ και μπορεί να αντεπεξέλθει στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ηταν σημαντική σήμερα η απουσία του Τζιόλη που θα μπορούσε να μοιράσει μπάλες ενώ ο Αθανασιάδης είναι εξαιρετικός επιθετικός. Δίνω πολλές πιθανότητες στον ΠΑΟΚ να κατακτήσει το ελληνικό πρωτάθλημα”.

Σχετικά άρθρα