Συνάντηση για το γήπεδο

Ο δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας, Άρης Βασιλόπουλος δήλωσε στη “Live Sport” ότι την άλλη εβδομάδα θα υπάρξει νέα συνάντηση όλων των εμπλεκόμενων φορέων με θέμα την “Αγιά Σοφιά”.
 
Αναλυτικά το δημοσίευμα: 
“Tην άλλη εβδομάδα θα γίνει η συνάντηση με όλους τους εμπλεκόμενους στο θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ” δήλωσε χτες βράδυ στη “Live Sport” ο Άρης Βασιλόπουλος. Η ακριβής ημερομηνία αναμένεται να οριστεί σε επαφή των δυο πλευρών (σήμερα ή αύριο), και όπως διευκρίνισε ο δήμαρχος θα είναι μια συνάντηση του Δήμου με την ερασιτεχνική, την ΠΑΕ ΑΕΚ και την Dimand και Δικέφαλος 1924.
 
“Θα συζητηθούν όλα σ’ αυτή τη συνάντηση, θα μας παρουσιάσουν το πρότζεκτ και θα γίνει διάλογος” τόνισε ο κ. Βασιλόπουλος. Από την πλευρά της ΑΕΚ επιβεβαιώθηκε χτες βράδυ πως επίκειται αυτή η συνάντηση και ότι απομένει να καθοριστεί η ακριβής ημερομηνία.
 
Και από τις δυο πλευρές (Δήμος και Δικέφαλος 1924) τονίστηκε επίσης ότι δεν έχουν ΄παραδοθεί έγγραφα για το κομμάτι που αφορά την υψομετρική μελέτη. Πιθανότατα αυτό θα συμβεί την ερχόμενη εβδομάδα.
 
Σε κάθε περίπτωση, το θέμα του γηπέδου προκαλεί εύλογες ανησυχίες στον κόσμο της ΑΕΚ, σε συνδυασμό και με πιθανές πολιτικές εξελίξεις. Είναι σαφές πως στην ΑΕΚ δεν επιθυμούν ανατροπή του πολιτικού σκηνικού, και υπάρχει η σχετική αγωνία για την έκβαση της μάχης στην προεδρική εκλογή. Αν δεν βρεθούν τα 180 ….κουκιά, η προεκλογική περίοδος και ενδεχόμενη αλλαγή στη διακυβέρνηση της χώρας, πιθανότατα να σταθούν αιτία για να παγώσει το γηπεδικό ζήτημα. 
 
Άλλωστε είναι γνωστό τοις πάσι ότι το συντριπτικά μεγάλο κομμάτι στελεχών της αξιωματικής αντιπολίτευσης διάκειται αρνητικά στο θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ και αυτό διαπιστώθηκε το περασμένο καλοκαίρι τόσο στην ψηφοφορία στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ όσο και στις τοποθετήσεις πρωτοκλασάτων βουλευτών (π.χ. Βούτσης) στη συζήτηση για την ψήφιση του σχετικού νομοσχεδίου.
 
Το θέμα που αποκάλυψε χτες η “Live Sport” με το ενδεχόμενο να ακυρωθεί η αίτηση προσφυγής των “17” (λόγω ψευδών στοιχείων τουλάχιστον δυο ατόμων), συζητήθηκε ευρέως χτες σε κιτρινόμαυρους και νομικούς κύκλους. Οι περισσότεροι εκ των νομικών πάντως τόνιζαν πως δεν θα επηρεάσει τούτο την εκδίκαση της προσφυγής (από τη στιγμή που είναι εντάξει τα στοιχεία των υπόλοιπων) και απλώς θα βρεθούν “μπλεγμένοι” οι δυο για “ψευδή αναφορά ενώπιον Αρχής”.

Σχετικά άρθρα