Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Ανάλυση του ονόματος Σπύρος-Σπυριδούλα από το Μάνο Μηκίδη!
Ανάλυση του ονόματος Σπύρος-Σπυριδούλα από το Μάνο Μηκίδη! thumbnail

Ανάλυση του ονόματος Σπύρος-Σπυριδούλα από το Μάνο Μηκίδη!

Το όνομα Σπυρίδων σημαίνει : ο ψαράς με την σπυρίδα (=ψαροκόφινο )
Η Σπυριδούλα είναι υποκοριστικό του Σπυρίδα ( =θηλυκός τύπος του Σπυρίδων)


-Το Σ ως αρχικό γράμμα .(Ο βασικός λίθος του ονόματος)
Ο κάτοχος του ονόματος κάποιες φορές γίνεται καταπιεστικό ατομο.Εχει μεγάλο συναισθηματισμό κι πνιγεί τους άλλους με την αγάπη του.
Το πάθος του για την επίτευξη των στόχων του , μπορεί να το οδηγήσει ακόμα κι σε πλάγιους τρόπους , αυτό όμως θα συμβεί μόνο αν δεν μπορεί να ενεργήσει άμεσα.
Με θέληση κι επιμονη,στοιχεια που το χαρακτηρίζουν , υπερνικά κάθε εμποδιο.Πρεπει να αποφεύγει παρασκηνιακές ενέργειες η' ίντριγκες καθώς έχει μια ''τάση'' σε κάτι τετοιο..Πρεπει να αποφεύγει τα άκρα καθώς δεν ανέχεται τις γνώμες των άλλων , παρά μόνο την δική του..!!


Κάποιες φορές το Σ δίνει έφεση στην μαντεία στην αστρονομία , στην αστρολογία.
Πρέπει να προσέχει την σπονδυλική στήλη κι τα γεννητικά όργανα καθώς και τις άσκοπες μετακινήσεις γιατί εγκυμονούν ατυχήματα.


Το Σ ανήκει στην δυναμική τριάδα , στον Ήλιο κι τον Λέοντα κι έχει σαν σύμβολο την λύρα του Απόλλωνα.


-Το πρώτο φωνήεν του ονόματος
Υπάρχει καλά κρυμμένη συναισθηματική ανασφάλεια που μπορεί πολλές φορές να μεταφερθεί στον οικονομικό τομέα.Αναζητατε συνεχώς την επιβεβαίωση τόσο στις σχέσεις σας όσο κ’ στις φίλιες σας η’ στους άλλους δεσμούς σας.Παρτε πρωτοβουλίες κ’ μην περιμένετε να κάνουν οι άλλοι την πρώτη κινηση.Δωστε ότι μπορείτε αλλά με μετρο.


–Ο Ενεργητικός Αριθμός του ονόματος ‘’Σπυρίδων’’.
Ο αριθμός που ισούται με το άθροισμα όλων των γραμμάτων του ονόματος μας δείχνει με ποιον τρόπο ο κάτοχος του ονόματος θα ζήσει την ζωή του , τι θα επιχειρήσει να αποκτήσει στην ζωή του , ποια είναι η ‘’αύρα’’ του.


Ο ‘’ΣΠΥΡΙΔΩΝ’’ αθροίζει τον αριθμό 38=3+8=11 πράγμα που μας δείχνει ότι θα βιώσει την ζωή του με τρόπο αποφασιστικό , με ισχυρογνωμοσύνη , θα ανοιχτεί στον κόσμο – στην παγκοσμιότητα , κι θα χει να κάνει σχέση με την διδασκαλία-την μεταδοτικότητα.


Η ‘’ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ’’ αθροίζει όμοια τον αριθμό 38 κι ισχύουν τα παραπάνω.


-Το Ν ως τελικό γράμμα-Ο τελευταίος λίθος του ονόματος
Μας φανερώνει πω ς το άτομο θα δώσει ‘’ζωή στην ζωή του’’, ποια θα είναι η κατάληξη .
Το Ν είναι γράμμα κινητό , συμβολίζει το νέο , την καινοτομία , μας πληροφορεί ότι ο κάτοχος του ονόματος θα βιώσει ως το τέλος την ζωή του μέσα στην ενεργεία ,την κίνηση ,την αλλαγή , την προσαρμογή , την σεξουαλικότητα κι πολλές φορές την ‘’ θυσία’’…


-Για το Σπυριδούλα το ‘’Α’’ ως τελικό γράμμα-Τελευταίος λίθος του ονόματος.


Το Α είναι γράμμα-δημιουργός , έχει τα δυο του πόδια στη γη κ’ το κεφάλι στο ουρανο.Δραση –αλλαγές-σε κατοικία , υγεία , οικονομικά.


Το όνομα Σπυρίδων φέρει στον κάτοχο του ικανότητα επιτυχίας καθώς έχει 5 σταθερά-σκληρα’’ γράμματα Π , Ρ , Ν , Υ , Ι που του δίνουν έξτρα αντοχή – δύναμη-σοβαρότητα κι λιγότερο ευελιξία-διπλωματικότητα-επικοινωνία που προσδίδουν στο όνομα τα 3 κυλιόμενα κι ευελεκτικα γράμματα Σ , Δ ,Ω.


ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X