Σαλάτα με παντζάρια, καρότο και ρόδι

<h4 class="title">Υλικά</h4>
<p><em>Για 2-4 άτομα</em><br /><br /><span style="text-decoration: underline;">Για τη σαλάτα </span><br />1 παντζάρια κομμένο σε λεπτές λωρίδες<br />3 καρότα κομμένα σε λωρίδες<br />μια χούφτα σπόρους ροδιού<br />Μια χούφτα καρύδια, καρύδια<br /><br /><span style="text-decoration: underline;">Για το ντρέσινγκ </span><br />1/4 φλιτζάνι γιαούρτι<br />1/4 φλιτζανιού φρέσκο χυμό πορτοκαλιού<br />2 κουταλιές της σούπας μηλόξυδο<br />Αποξηραμένα βότανα (θυμάρι, ρίγανη, δενδρολίβανο)<br />Αλάτι και πιπέρι<br />1/4 φλιτζάνι ελαιόλαδο</p>
<p> </p>
<div> </div>
<p> </p>
<h4 class="title">Εκτέλεση</h4>
<p>Για τη σαλάτα<br />Ψιλοκόβετε τις καρότο και τα παντζάρια. Εάν δεν έχετε έναν αποφλοιωτή ζουλιέν, κόβετε τα παντζάρια κατά μήκος και μετά σε λεπτές λωρίδες.<br />Σε μια σαλατιέρα ρίχνετε τα παντζάρια, καρότα, ρόδι και καρύδια.<br /><br /><span style="text-decoration: underline;">Για τη βινεγκρέτ</span><br />Ανακατέψτε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και ραντίστε τη σαλάτα. Ανακατεύετε καλά και σερβίρετε.</p>
<p> </p>
<p> </p>
<p> </p>
<div> </div>
<p><br class="break" /><br class="break" /></p>
<h4 class="title">Απαιτούμενος χρόνος: 20 λεπτά</h4>

Σχετικά άρθρα