Αξίζει το διπλό της Οσέρ

106. ΓΚΑΖΕΛΕΚ-ΟΣΕΡ 2 2.75
Οι γηπεδούχοι είναι ομάδα που αντιπαθεί τις ισοπαλίες ενδεικτικό είναι άλλωστε ότι στην Κορσική έχει απολογισμό έξι νίκες και δύο ήττες από το ξεκίνημα της Λιγκ2. Σήμερα κινδυνεύει να υποστεί την τρίτη ήττα καθώς δεν θα έχει τέσσερα βασικά στελέχη σε άμυνα και μεσαία γραμμή. Το σετ των αποδόσεων δίνει την Οσέρ αουτσάιντερ κάτι που μάλλον είναι λάθος στη συγκεκριμένη χρονική περίοδο. 
 
Εκτός των προβλημάτων της Γκαζελέκ, οι φιλοξενούμενοι είναι σε φόρμα, έρχονται από πέντε αγώνες χωρίς ήττα σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, θεσμός όπου προχωρούν μετά το πρόσφατο 4-0 επί της Σερεγκέν. Επιπρόσθετα είναι οργανωμένη και αποδοτική εκτός Βουργουνδίας έχοντας ηττηθεί μόνο μία φορά σε οκτώ αναμετρήσεις.
 
107. ΚΛΕΡΜΟΝ-ΤΟΥΡ ΟΒΕΡ 2.00
Εκ διαμέτρου αντίθετη η εικόνα που άφησαν οι δύο αντίπαλοι στα πιο πρόσφατα ματς που έδωσαν για το Κύπελλο Γαλλίας. Οι γηπεδούχοι έπεσαν θύμα έκπληξης χάνοντας στα πέναλτι (1-1 η κανονική διάρκεια και η παράταση) από την Επινάλ. Δέχονται εύκολα το γκολ και μάλιστα τα τρία από τα πέντε τελευταία παιχνίδια που έδωσαν μπροστά στο κοινό τους είχαν από τρία γκολ και πάνω.
Η Τουρ απεναντίας μπορεί να τα βρήκε μπαστούνια αλλά τελικά επικράτησε στα πέναλτι της Σταντ Μπορντελέ περνώντας στους 32. Κι αυτή έχει θέματα στα μετόπισθεν κάτι που φαίνεται στα 12 γκολ τα οποία έχει δεχτεί στα πέντε πιό πρόσφατα ματς που έδωσε. 
 
124.ΛΙΟΝ-ΚΑΕΝ ΟΒΕΡ 1.65

Η Ολιμπίκ είναι δίχως αμφιβολία μία από τις καλύτερες ομάδες της Γαλλίας στο επιθετικό κομμάτι. Μόνο ως τύχη ή σύμπτωση δεν μπορεί να εκληφθεί ότι στο σπίτι της έχει πανηγυρίσει 22 φορές σε εννέα ματς. Επίδοση που είναι η υψηλότερη από τους 20 μονομάχους της Λιγκ 1. Στο σύνολο των 17 αγώνων της έχει φέρει 11 φορές όβερ και βέβαια στα θετικά σχετικά με την αποψινή αναμέτρηση είναι η παρουσία του επιτελικού Γκουρκίφ ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του.
 
Το όβερ λογικά, θα επαληθευτεί καθώς οι φιλοξενούμενοι είναι ομάδα του… όσα πάνε κι όσα έρθουν. Από τη μία δέχονται τα γκολ σαν στραγάλια αλλά από την άλλη σκοράρουν με απίστευτη ευκολία. Καμία ομάδα στην κατηγορία δεν έχει πετύχει 15 γκολ εκτός έδρας!
Με ρίσκο αξίζει το ποντάρισμα και στο 4-6 γκολ που δίνει απόδοση 2.90.

Σχετικά άρθρα