Βράβευση Γιάκου – Τσάβες

Τα βραβεία των Best Goal- 13ης αγωνιστικής και MVP-12ης αγωνιστικής απονεμήθηκαν χθες στους Ευριπίδη Γιάκο και Κρίστιαν Τσάβες αντίστοιχα, νικητές του διαγωνισμού που διοργανώνουν η Super League, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ) και η NOVA. Η βράβευση πραγματοποιήθηκε στο στο εκπαιδευτήριο-οικοτροφείο της Μονής Δουραχάνης.

 

Ευριπίδης Γιάκος: “Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ψήφισε το γκολ και βγήκε πρώτο. Ήταν ένα γκολ που βγήκε μέσα από ομαδική δουλειά. Θέλω να αναφερθώ ιδιαίτερα στη μονή και τον πάτερ Αθανάσιο που μαζί με τους υπόλοιπους ανθρώπους κάνουν ένα σπουδαίο έργο. Είναι μεγάλη μας τιμή που βραβευόμαστε εδώ”.  

Για τον Ατρόμητο είπε:Πρέπει να μπούμε δυνατά από την αρχή, αν δείξουμε ότι θέλουμε πολύ το παιχνίδι και να παίξουμε συγκεντρωμένα. Πιστεύω ότι μέσα από την αγωνιστικότητά μας θα έρθει η νίκη, την οποία θέλουμε πάρα πολύ”. 

Για το γκολ:Το αφιερώνω στην οικογένειά μου, στους συμπαίκτες μου και τους προπονητές μου”.  

Κρίστιαν Τσάβες: “Αφιερώνω κάθε βραβείο που παίρνω στην οικογένειά μου εδώ στην Ελλάδα, στην Αργεντινή, αλλά και στα παιδιά μου.Θα συνεχίσω κι εγώ και όλοι οι συμπαίκτες μου να κάνουμε αυτό που ξέρουμε και θα προσπαθούμε να κερδίζουμε τους αγώνες”. 

Για το αν τα βραβεία δείχνουν την άνοδο του ΠΑΣ Γιάννινα: Σίγουρα το δείχνει, η ομάδα είναι πολύ καλά αυτόν τον καιρό και θα δώσουμε μια μάχη στο τέλος της εβδομάδας.” 

Για τον Ατρόμητο:Είναι ένας δύσκολος αγώνας, αλλά είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση και μακάρι να μπορέσουμε να κερδίσουμε”.  

Πάτερ Αθανάσιος: “Έπαιξα κι εγώ μπάλα στον Ατρόμητο Ιωαννίνων. Σας θέλω πραγματικά εδώ και είναι χαρά μου. Δεν χρειάζεται φανατισμός, μόνο επιθυμία για άθληση. Είναι λάθος να τσακώνονται για το ποδόσφαιρο. Ας είμαι γέρος, ζωντάνεψα κι εγώ σήμερα με αυτά τα παλικάρια. Δεν μπορείτε να καταλάβετε που βρίσκομαι κι εγώ τώρα νοερά. Σας θέλω εδώ να είστε δίπλα μας. Θα χαίρομαι για όλα τα παιδιά, είναι καλύτερα να είναι στον αθλητισμό και όχι αλλού.”

Σχετικά άρθρα