Αρχική / Σε απόγνωση ο Αγγελος !

Σε απόγνωση ο Αγγελος !

Γνώρισε το χειροκρότημα της ζωής του και τα ώσαννα από τους οπαδούς του ο ΠΑΟΚ για την εκτός έδρα νίκη στο Καραϊσκάκη με τον Ολυμπιακό. Και ποια ήταν η αμέσως συνέχεια; Δυο καρπαζιές που κατέδειξαν πόσο αληθινά ζυγίζει.


Κι αν έχει πράγματι το δικαίωμα να στοχεύει το πρωτάθλημα και την διάκριση στην Ευρώπη. Οι δύο ήττες, 4-2 από την από την Ξάνθη και 2-1 από την Γκίγκαμπ, ένα γατάκι, όχι κάποιο θηρίο της Ευρώπης, είπαν πολλά. Χρειάστηκαν οι δύο συντριβές του ΠΑΟΚ για να βγάλει ο Άγγελος Αναστασιάδης την μεγάλη αλήθεια.


«Εγώ φταίω» είπε ο προπονητής. Δηλαδή; Δεν υπάρχει άλλος να φταίει στον ΠΑΟΚ, είμαι ο μόνος. Αυτό είπε στην πραγματικότητα ο Αναστασιάδης που έβλεπε ορισμένους επαγγελματίες της συμφοράς με τη φανέλλα του ΠΑΟΚ. Και κάποιοι αρχιμαλάκες βγάζουν το γνωστό εμετό. Να γίνουν μεταγραφές.


Και τι θα γίνει, ωρέ εισηγητές της πλάκας αν έρθουν άλλοι όταν είναι ΙΔΙΑ η στάνη; Μ’ αυτούς ή, μ’ άλλους τούτη η στάνη βγάζει το ΙΔΙΟ τυρί. Σωστά βουλώνει τα στόματά τους ο Αναστασιάδης. Ότι όσοι μιλάνε για μεταγραφές είναι άουτ. Άσχετοι με το αιώνιο πρόβλημα του ΠΑΟΚ. Το ζήτημα δεν είναι οι μεταγραφές, αλλά ότι το μαγαζί πονάει. Γιατί δεν μπορεί να πάρει πόντους από τους καλούς παίκτες. Και δεν κάνει καλύτερους τους καλούς παίκτες. Όποιος κατάλαβε.


Να πω και το τελευταίο. Η ομάδα πρώτα είναι ο πρόεδρος, αλητάμπουρας και φονιάς ή, κυριλάτος και σχετικός. Πρώτα το αφεντικό, μετά είναι ο προπονητής και οι παίκτες. Πού στο διάολο είναι το αφεντικό του ΠΑΟΚ, γιατί εγώ δεν το βλέπω. Ούτε με κυάλια.sportdog

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X